Elnöki köszöntő

 

Kedves Szurkoló,Tisztelt Látogató!

 

Egy esztendővel ezelőtt azzal kezdtem az elnöki köszöntőmet, hogy „álmodtunk egy világot magunknak“ és nem csupán ott álltunk a kapui előtt, de be is léptünk rajta.

Feljutottunk az első osztályba, sporttörténelmet írva ezzel a város női kézilabda sportágában.

Sajnos ez az álom keserű felébredéssel zárult, hiszen kiesett a csapat. Kerestük az okokat és mára szinte tisztán látva ki is elemeztük azokat.

Egy új és ismeretlen világba csöppentünk, tapasztalatlanok, újoncok voltunk. Sokszor csak sodródtunk az árral, aminek a kiesés lett a vége. Mikor kellett volna, mikor még lett volna értelme halogattunk és nem hoztunk meg olyan döntéseket, amelyeket meg kellett volna. Ma már természetesen sok mindent másképp csinálnék, másképp döntenék.

De a „sebek nyalogatásának“ vége. Köszönjük támogatóinknak, szurkolóinknak, hogy végig kitartottak mellettünk és az utolsó pillanatig hittek és bíztak a csapatban.

Lássuk, hogyan készülünk a következő bajnoki évre! Megújulás, vérfrissítés minden fronton. Megújult az elnökség, az adminisztráció bővült, a szakmai stáb kicserélődött és bővült, illetve a  csapat is új lesz.

Új edző, új remények, új célok, más munka.

Mivel a tavalyi  csapatból mindössze öt játékos maradt, egy teljesen új csapatot kell építenie Varga József vezetőedzőnek. Nem kis feladat, nem kis kihívás, de az Ő szakmai múltja, tapasztalata garancia lehet arra, hogy megoldja a számára kitűzött célokat.

Tudom, a legfontosabb kérdés az, hogy kikkel kell eredményeket elérnie a vezetőedzőnek.

Három kapussal és tizenöt mezőnyjátékossal vágunk neki a 2018/2019. bajnoki év, NBI/B keleti csoport küzdelmeinek.

Továbbra is szeretnénk a Messzi István Sportcsarnok vendégszeretetét élvezni, ott edzeni és ott vívni a bajnoki küzdelmeket.

 

Tisztelt Szurkolók!

 

Kérem Önöket, titeket, hogy a kiesés ellenére se távolodjatok el a csapattól. Buzdítsátok továbbra is a lányokat, hiszen nagyon nagy szüksége lesz ennek a fiatal és új csapatnak a támogatásotokra!

Bízzunk abban közösen, hogy egyszer talán újra eljön az az álomvilág melynek együtt újra át tudjuk lépni a kapuját.

Megtisztelő figyelmét köszönöm, találkozzunk a csarnokban, hogy együtt szurkoljunk csapatunknak!

 

HAJRÁ KECSKEMÉTI NKSE!!

 

Orell Zsolt

Elnök