Elnöki köszöntő

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

A 2018-2019-es év végén nagy változáson ment át a Kecskeméti Női Kézilabda Sportegyesület. Orell Zsolt Elnök Úr lemondása után új vezetőség kezdte meg a munkát. Az elnökség elsődleges feladatként tűzte ki a már eddig is magas színvonalon zajló munka további folytatását, valamint az ebből való tovább építkezést, amely a minél hamarabbi visszajutást jelentheti a világ legerősebb bajnokságába.

A 2018-2019-es évet felnőtt csapatunk, egy talán az eddigi legerősebb és legkiegyenlítettebb NBI/B osztályú bajnokságban nagy sikerrel, BRONZ éremmel zárta. Nehézséget okozott mind Varga József vezetőedző, valamint az Őt segítő stáb, és a játékosok számára, hogy 12 új sportoló érkezett a csapatba. Bátran mondhatjuk, hogy a csapatépítés sikeressége, valamint a kiváló szakmai munka eredménye volt ez a szépen csillogó érem. Az új vezetés a 2019-2020 évre is hasonló célkitűzést fogalmazott meg, amely legalább az előző évben kivívott helyezés elérése.

Utánpótlás csapataink közül Ifjúsági csapatunk az elmúlt idényben nem csak az Ifjúsági első osztályban jeleskedett, de elindítottuk a csapatatot a felnőtt Megye I. osztályú bajnokságban is, ahol aranyérmet, és így jogot szereztek az felnőtt NBII-ben való indulásra. Nagyon fontos számunkra, hogy a saját nevelésű fiatal játékosaink minél hamarabb beépülhessenek a felnőtt csapat keretébe, itt Kecskeméten. Korosztályos csapataink -ahol közel 200 gyermek kézilabdázik- is sikeresen zárták az évet, köszönhetően edzőik kitartó és eredményes munkájának.

Tisztelt Szurkolók!

Köszönjük, hogy az elmúlt évben is kitartottak mellettünk, és buzdításukkal hozzájárultak a 3. helyhez.  Továbbra is nagy szükségünk van támogatásukra, hiszen a jó szurkolás plusz egy fő a pályán.

Bízunk abban, hogy a csapatban rejlő marketinglehetőségek Önt is meggyőzik és hamarosan partnereink között üdvözölhetjük!

 

Hajrá Kecskeméti NKSE!

Veress Zsuzsanna

Elnök