4 játékos távozik a GBB. Zrt. Kecskeméti NKSE felnőtt csapatából

A szezonkezdet leginkább várt információja minden évben a következő bajnoki évre kialakított játékoskeret. Most sincs ez másként, ráadásul az elmúlt hónapok eseménytelenebbül teltek, így még inkább felerősödtek a várakozások. Mind a meglévő, mind az érkező játékosokkal hetek óta zajlanak a tárgyalások és bár a keret szinte végleges, irányító posztra még zajlanak az egyeztetések.

A szezon végén 4 játékos távozik, Hanusz Boglárka, Tóth Lilla, Palotás Fanni és Maláti Dóra.
Honlapunknak 3 játékos nyilatkozott a távozás okáról és elképzeléseikről.

 

Hanusz Boglárka:
„Ugyan csak pár hónapot tölthettem el Kecskeméten, ennek ellenére nagyon jól éreztem magam.
Szerettem volna végig játszani az idei idényt, de sajnos a vírus közbeszólt, mégis úgy gondolom, hogy ezalatt a pár hónap alatt is sok dologban tudtam fejlődni.
A távozásom fő oka a vőlegényem. Szeretnénk összeköltözni és elkezdeni a közös életünket.
Szeretném megköszönni, hogy kecskeméti színekben játszhattam, nagyon élveztem.
Sok sikert kívánok a klubnak a következő szezonra!”
Tóth Lilla:
„Azért döntöttem a távozásom mellett mert most adódott egy lehetőség, hogy a tudásomat tudjam fejleszteni és a kecskeméti klubbon kívül is megmutathatom magam más csapatban.
Ezen kívül a páromat a továbbtanulás és a munka másik városba szólítja, ezért is döntöttem a távozás mellett. A szurkolóknak köszönöm az elmúlt éveken keresztüli biztatást, buzdítást és hogy ott voltak mellettünk. Sokat jelentett mindannyiunk számára.”
Palotás Fanni:
„Sajnálom, hogy ez a szezon így alakult mert, úgy gondolom, hogy ennél több volt bennünk.
Megpróbáltuk kihozni magunkból a maximumot, de sajnos nem úgy jött össze ahogy elterveztük.
Azért döntöttem a távozás mellett, mert szeretnék tovább fejlődni, és úgy gondolom ehhez most változásra van szükségem. Szeretnék megköszönni mindent a kecskeméti klubnak, hiszen nagyban hozzájárultak a fejlődésemhez. Nem utolsó sorban szeretném megköszönni a szurkolóknak is, akik a legnehezebb időszakban is mellettünk álltak.”

A távozó játékosoknak sok sikert kívánunk a továbbiakban!

A stáb néhány tagjával, valamint az érkezőkkel való tárgyalásokat követően – néhány napon belül-hírt adunk a végleges keretről is.

 

 

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!