A jó erőkből álló Kalocsát győzte le megyei csapatunk

Nem várt győzelmet aratott a megyei bajnokságban Kerékgyártó Zsolt vezényletével indult csapatunk a Kalocsa ellen. A vezetőedző elmondta, miért volt kicsit pesszimista a meccs előtt.

„Nagyon rossz előjelekkel készültünk a rangadóra. Azért nevezem rangadónak a mérkőzést, mert a Kalocsának is kimondottan az a terve, mint a mi csapatunknak. Ők eddig úgy is meneteltek, ahogy a kitűzött céljaik megkívánták, hibátlanul, pontveszteség nélkül érkeztek a csarnokunkba, míg mi azért hullattunk már pontokat.

De a rossz előjelek nem ezek voltak. A korábbi sérültjeink mellé újabb maradók kerültek a listára. Sülye Ágota, Büki Adrienn, Cigány Kincső, Fetter Daniella, Steitz Adelina mellett lebetegedett Bugya Kamilla, eltört Krenner Fanni ujja, vakbélműtéten esett át Nagy Hanna.

Ha ehhez hozzáveszem, hogy serdülő mérkőzés miatt hiányzott Provics Lilla, Árvai Laura és Tóth Alexandra valamint igazolási problémák miatt Iványi Léna és Nagy Enikő, akkor nem is olyan nagy baj, hogy 28-as kerettel dolgozom….

A mérkőzés előtt elmondtam a lányoknak, hogy a kiesett gólokat csak közös felelősség vállalással, együtt pótolhatják. Ha csapatként működünk, akkor bármi lehet az eredmény, mi csak jól jöhetünk ki belőle. És ez így is történt. Az első perctől fegyelmezetten, kiváló összképet mutatva mind támadásban, mind védekezésben, uraltuk a mérkőzést. A Kalocsa egy pillanatra sem tudta magához ragadni a vezetést. A második félidőben már többször is vezettünk hat góllal , de a vendégek erejét mutatja, hogy azonnal kihasználta egy – egy gyengébb periódusunkat és szorosra zárkózott.

Ezen a mérkőzésen nem erőltettük a gyors játékot, inkább az ellenfél tempójához alkalmazkodtunk, ami magában hordozta annak a veszélyét, hogy a rutinosabb csapat a komfortzónájában le tudja győzni a “csikókat”. Szerencsére nem ez történt, végig okosan játszottunk és a saját sebességén győztük le az esélyesebb csapatot.”

 

Végeredmény:

Kecskeméti NKSE II – Kalocsai KC   27 – 25 (11-9)

 

A győzelmet ajánljuk az alábbi, műtéten átesett illetve műtétre váró, játékosainknak:

Sülye Ágota, Nagy Hanna, Cigány Kincső – jobbulást!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!