A Pölöskei filozófiája a gyakorlatban is működik

Az I. Pölöskei Nemzetközi Női Serdülő Tornára a névadó Pölöskei Italgyártó Kft. képviseletében Nyúl Gábor is eljött. Nem érkezett egyedül unokahúga – aki egyébként szintén kézilabdázik és tavaly tagja volt a győztes Diákolimpiai kézilabda csapatnak-,  is elkísérte, hiszen nem csak a vállalkozásuk, de a család számára is fontos a sport.

Nyúl Gáborral a tornát követően készítettünk interjút, arról kérdeztük, miért fontos számukra a Kecskeméti Női Kézilabda Sportegyesülettel való együttműködés.

„Nagy szeretettel köszöntök mindenkit ezen a rangos eseményen. Ha valaki ellátogat cégünk weboldalára, alulra görgetve megtalálhatja a cég filozófiáját, öt pontba foglalva.

A mai esemény a 4. pontban jól meg van fogalmazva: a sport szeretete és a tudatos, egészséges életmódra való nevelés. Mi is rengeteg energiát fordítunk arra, hogy ezek a szempontok termékeinkben is megjelenjenek.

Tradicionális szörpgyártó cégként magas gyümölcstartalmú, vitaminokban gazdag termékeinkkel mi is szerepet vállalunk az aktív sport mellett ezekhez a gondolatokhoz.

Az ilyen események kiváló alkalmat adnak ahhoz, hogy ezeket a gondolatokat erősíteni és továbbítani tudjuk a fiatalok felé.

Köszönjük a lehetőséget a KNKSE vezetőségének, Orell Zsolt elnök úrnak, Veress Zsuzsanna klubmenedzsernek és Forczek Angéla marketing vezetőnek, hogy részesei lehettünk a rendezvénynek.”

Mi köszönjük a támogatást!

Hajrá Kecskeméti NKSE, hajrá Pölöskei!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!