A tavaszi szezon első érkezője – Lengyel Leonetta

A Kecskeméti NKSE számára január 16-án folytatódik a tétmeccsek sorozata, a Liga Kupában lépnek pályára a kecskeméti lányok, ellenfelük a PC Trade Szeged együttese lesz. A keretben több változás is történt az elmúlt hetekben, 4 játékos távozott és az ifjúsági csapatból több játékos a felnőtt kerettel kezdte meg a tavaszi szezonra való felkészülést. Mint ahogyan Veress Zsuzsanna klubelnök nemrégiben elmondta, több játékossal tárgyalnak, első érkezőnk a Balmazújváros csapatából Lengyel Leonetta.

Netti, bizonyára emlékeznek rád a szurkolók, hiszen az őszi meccsen, amit a Balmazújvárossal játszottunk, Te szerezted az utolsó gólt. Hogyan alakult eddig a pályád?

A pályám kezdetén megyei csapatban, Tiszalökön játszottam. Onnan kerültem Hajdúnánásra a serdülő csapatba, majd a felnőtt csapatban játszottam kb. 6 évet. Az elmúlt nyáron érkeztem a Balmazújvároshoz. Bár jól éreztem ott magam, a Kecskeméten felkínált posztot nagyobb lehetőségnek éreztem és éltem ezzel.

Milyenek voltak az első benyomások?

Első pillanattól kezdve mindenki segítőkész volt, nagyon jó a hangulat az edzéseken. Pálinkás Viktóriával lakunk együtt, már megmutatta Kecskemétet, nagyon jól érzem itt magam.

Persze nehéz volt mindenkit otthon hagyni Nyíregyházán, hiányozik a családom, anya, akire mindig számíthatok. Otthon hagytam a páromat is, cél, hogy ő is utánam jöhessen. A szabadidőmet is többnyire vele töltöttem, van egy közös kutyánk, sétáltunk, sorozatunkhoz, úsztunk.

Netti, reméljük, megtalálod itt a számításodat és sok góllal örvendezteted meg a szurkolókat! Üdv a csapatban sok sikert, hajrá GBB Zrt. Kecskeméti NKSE!


… és néhány további infó Nettiről:

Születési hely, idő: Nyíregyháza, 1998.10.22

Poszt: beálló

Mezszám: 21

Testmagasság: 173 cm

Testsúly: 88 kg

Eddigi klubjai/: Hajdúnánás SK, NKK Balmazújváros

Legjobb eredményei: NB1/B kelet junior bajnok

Kedvenc film: Sötét elmék

Hobbi: Kutyasétáltatás, úszás, biciklizés

Kedvenc étel: Tejfölös csirkepörkölt

Kedvenc állat: Törpe tacskó

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!