Az év utolsó mérkőzése következik, értékes nyeremények, éremátadás, ingyenes belépés

Elérkezett az év utolsó mérkőzése, amikor is bajnokcsapatunk a 26. fordulóban a Kézilabda Szeged SE ellenében játszik hazai környezetben. A mérkőzés helyszínéül ismét a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportcsarnoka fog szolgálni, felnőttjeink 18 órától, juniorjaink 16 órától lépnek a szorítóba.

A két csapat őszi mérkőzésén a kecskeméti lányok 26-32 arányban győzedelmeskedtek, így ellenfelünk egyáltalán nem lebecsülendő gárda.

Igazi gálahangulattal és ajándékokkal készülünk szurkolóink részére, ezzel meghálálva az egész éves támogatást, szurkolást. A mérkőzés kezdeteként ismét egy dallal kedveskedünk, a mérkőzés lefújása után hivatalos éremátadás következik, amikor is csapatunk részére átadják a bajnoki címért járó aranyérmeket.

A félidőben a gyerekek részére ismét dobójátékkal kedveskedünk, ahol is ügyességi játék keretében Bubee italokat nyerhetnek. Ezzel egy időben tombolahúzás következik, melyet a helyszínen a felnőtt mérkőzés kezdetéig szerezhet be a kilátogató nézősereg.

Tombolanyeremények: Ajándékcsomagok, jövő félévre szóló páros bérlet a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE hazai mérkőzéseire, dedikált pólók a csapat tagjaitól, fődíj: 2 éjszakás wellness hétvége 2 fő részére a cserkeszőlői Hotel Aqua-Lux Wellness-Hotelben.

A BELÉPÉS DÍJTALAN mind junior, mind pedig felnőtt mérkőzésünkre.

A mérkőzés helyszíne és időpontja: 2017.04.20. Szombat 18 óra, II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportcsarnoka, junior mérkőzés 16 óra.

A tabella jelenlegi állása:

tabella kszse

Gyertek és ünnepeljetek együtt csapatunkkal, szurkoljatok nekünk az utolsó mérkőzésünkön is!

Hajrá Kecskemét!

 

 

Poster_KNKSE_BAJNOK_170520_gold_photo_1000

 

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!