A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A Kormány által elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedések és a 2020. március 13-i Kormányrendeletben foglalt intézkedések kibővítéséhez igazodva a Kecskeméti NKSE az alábbi intézkedést hozza: 

– március 16-tól kezdődően határozatlan ideig felfüggeszti az edzéseket az összes utánpótlás korosztály, minden csapatára vonatkozóan

A jövőben is MAGYARORSZÁG KORMÁNYA és az OPERATÍV TÖRZS döntései alapján meghatározott intézkedések az irányadóak, melyekkel kapcsolatos, egyesületünket érintő intézkedésekről honlapunkon és közösségi oldalukon folyamatos tájékoztatást nyújtunk!

Tisztelettel kérünk mindenkit, a fertőzés további terjedésének megakadályozása és az egészség védelme érdekében tartsa be a meghatározott ajánlásokat és korlátozásokat!

Jó egészséget kívánunk mindenkinek, vigyázzunk magunkra és egymásra is!

Dömény-Veress Zsuzsanna
elnök

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!