Dunakeszire utazunk a 3. fordulóban

A bajnokság harmadik fordulójában, szeptember 27-én vasárnap, a VS Dunakeszi lesz az ellenfelünk. Az idegenben játszott mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik meg, ezúttal élő közvetítés sem lesz. A meccsel kapcsolatos várakozásaikról kérdeztük Varga József vezetőedzőt és Nyakó Rozáliát, aki 18 találatával az NBI/B góllövőlistáján Jámbor-Herceg Rékával az élen áll.

Varga József (vezetőedző):

„Nem volt könnyű dolgunk a héten, ugyanis nagyon kevesen tudtunk edzeni. Az ifjúsági csapat játékosai közül hárman megbetegedtek, volt, aki belázasodott. Az ő esetükben a szükséges teszteket elvégezték – egyelőre eredmények még nincsenek-, az érintett játékosokat elkülönítettük. Úgy döntöttünk, hogy a többi, betegséggel nem érintett ifjúsági csapattag sem vehet részt a felnőtt csapat edzésein, az ifi csapat soron következő mérkőzését elhalasztottuk. Ezek a játékosok a hétvégi, Dunakeszi elleni mérkőzésre sem tartanak velünk, így még rövidebb a kispadunk.

Ennek ellenére a stabil kezdősorunk megvan, a felnőtt játékosok mind egészségesek. Győzni megyünk, amiért mindent megtesz majd a csapat.”

Varga József hozzátette még: „tisztában vagyunk azzal, hogy minket sem kerül el a koronavírus. Minden óvintézkedést megteszünk, a lányok is nagyon komolyan betartják a meghatározott szabályokat. Bízunk abban, hogy minél több mérkőzést le tudunk majd játszani, de természetesen első a játékosok, a stábtagok és a szurkolók egészsége.”

Nyakó Rozália (átlövő):

„Lelkesen vágtunk bele a hétnek, hiszen az elmúlt bajnokik pozitívan sikerültek. Egy igazán szuper kis társaság vagyunk, akik küzdenek egymásért és nagyon akarnak. A hangsúly viszont a ‘kis’ szón van. Kevesen vagyunk, ami nem könnyíti meg a felkészülésünket az épp soron következő bajnokikra. Mindenféleképp szeretnénk további pontokat szerezni, ezzel a céllal vágunk neki a hétvégének is.

A védekezés és a gyors gólok fontosak lesznek, persze minél kevesebb hibával. Személy szerint én egy küzdős mérkőzésre számítok, biztos vagyok benne, hogy a Dunakeszi is mindent meg fog tenni, hogy pontot szerezzen. Remélem, hogy ott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk, mert éhesek vagyunk erre a két pontra!”

Sok sikert kívánunk a csapatnak, hajrá GBB Zrt. Kecskeméti NKSE!

VS Dunakeszi – GBB Zrt. Kecskeméti NKSE

NBI/B női felnőtt – Keleti csoport 3. forduló

2020. 09. 27. vasárnap, 18 óra

Szent István Általános Iskola Sportcsarnok Dunakeszi, Repülőtéri út 3.

Játékvezetők: Marton Zsófia, Szabó Eszter

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!