Egy félidőn keresztül tudtuk tartani az eredményt a Fradi otthonában

Rendkívül nehéz mérkőzésen van túl a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE, hiszen ahogyan az várható volt, a válogatott játékosokkal rendelkező Ferencváros óriás tempójának megállítása óriási feladat minden első osztályú csapat számára.

Szerencsére a kecskeméti lányok nem illetődtek meg, igaz az első játékrész első három gólját a Fradi szerezte meg, de ezek után zárkóztunk 5-3-ra, majd a 16. percben csupán 9-6 állt Bajnokok Ligájában edződött ellenfelünk javára.

Ekkor az FTC ellépett tőlünk köszönhetően zsinórban lőtt három góljának (12-6), de nem adtuk fel egy percre sem, Jovana Risovic is remekelt a kapuban ezen időszak alatt. Egymás után 5 gólt értékesítettünk és a 26. percre 12-11-re jöttünk vissza a mérkőzésbe. A félidő végén ismét a fővárosi alakulat jött ki jobban, így 16-11-el fordultak a csapatok a második játékrészre.

A második félidőben a 37. percig tudtunk szorosabban maradni ellenfelünkön, ekkor még nem tudtak ellépni tőlünk, ám a második félidő második felében köszönhetően gyors játékaiknak és lerohanásaiknak szép lassan tetemes előnyre tettek szert, mely a mérkőzés végéig kitartott, közelebb nem engedtek minket, így alakult ki a végeredmény:

tippmix

FTC – Rail Cargo Hungaria – Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE 35-15 (16:11)

2018.01.17. Szerda Budapest, Elek Gyula Aréna, 500 néző

Játékvezetők: Hantos Dorina, Rózsahegyi Brigitta

KNKSE: Jovana Risovic – Deáki Dóra 4, Szabó Edina 2, Nikolayenko Olha 2, Aron Andrea 1, Gulyás Vanda 1, Varga Nikolett 1, Orell Bettina 1, Karalyo Orsolya 1, Yuliia Kucerova 1, Juliana Borges Lima 1, Kovács Krisztina, Tóth Lilla, Horváth Dóra, Andrási Brigitta, Gulya Krisztina.

Kisebb pihenő vár a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE számára, következő bajnoki mérkőzésünk 2018.02.04.-én következik, a Kisvárda Master Good csapata érkezik hazai környezetbe megharcolni a K&H Női Kézilabda Liga 13. fordulójában az értékes pontokért.

Hajrá Kecskemét!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!