Kaiser Meli újra a KNKSE csapatában

Kaiser Meli újra a KNKSE csapatában

A felnőtt csapat új vezetőedzője, Dr Paic Róbert nemrégiben említett néhány visszatérőt, köztük Kaiser Melittát. Melinek a kecskeméti távozás után nagyot fordult az élete, hiszen kislánya született. Bár még messze a felkészülési időszak kezdete, Melittát többek között arról faggattuk, miért döntött a visszatérés mellett és hogyan készül a munkára.

Melitta, mi történt veled a távozás után, hogyan alakult az életed?

2020 januárjában elkezdtem egy edzőteremben dolgozni és emellett Cegléden a Kék Cápáknál játszani NBII-ben, amíg le nem fújták a bajnokságot. Mindkettő helyen otthon éreztem magam. Márciusban észrevettem pár dolgot, ami érdekes lett, pl.a kávé íze, és mint ki is derült állapotos voltam. Mikor megtudtam, hogy kisbabát várok, az volt életem legszebb és legörömtelibb pillanata. Októberben hozzámentem a páromhoz Berkes Gergőhöz. Szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyon könnyű terhességem volt elkerültek a rosszullétek és a szülés is fájdalommentes volt. 2020.12.16.-án életet adtam a kislányomnak Berkes Amirának. Anyukám mindig mondta, hogy a gyermeke születése a legjobb dolog, ami történhet egy nővel élete során és ezt mostmár maximálisan alá tudom támasztani, tényleg egy csoda.

Hogyan telnek most a mindennapjaid?

0-24-ben anyuka vagyok. Mikor a kicsi Amira alszik elvégzem a házi munkákat. Ha a párom vigyáz rá én edzek egyet. A kislányom nagyon jó baba, érdeklődő, szoktunk programozni a városban a barátnőimmel ők is oda vannak Amiráért.

Bár egy kisbaba igencsak edzésben tudja tartani az anyukákat, Te hogyan készülsz a szezonra?

Elkezdtem odafigyelni, hogy mit eszem. Eljárok futni vagy saját testsúllyal edzek itthon. Napi szinten sétálunk a babával 1,5-2 órát nagyon szereti ül a babakocsiban és nézelődik. Július közepétől már edzeni fogunk itthon, kapunk programot is így fel tudok készülni maximálisan. Nagyon várom már az edzéseket, meccseket. Hiányzik már az a légkör.

Lesz-e a lehetőségetek nyaralni feltöltődni a nyáron?

Igen belföldön hétvégékre elmegyünk vízpart közelébe. De olyan is lesz mikor egy-egy napra megyünk.

Jó pihenést és kikapcsolódást nektek, üdv újra a csapatban!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!