Elkezdte a felkészülést az ifjúsági csapat is

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Mátrai Péter személyében új edzője van az ifi csapatnak. Az elmúlt héten elkezdték a lányok a munkát, a felkészülés második hetét pedig, ahogyan a felnőtt csapat is Békéscsabán töltik edzőtáborban. A vezetőedzőt a felkészülési programról és a keretről kérdeztük.

Péter, hogyan alakul majd az ifjúsági csapat felkészülési programja?

Július 18-án kezdtük el a felkészülést. Az első pár edzésen a játékosok felmérése történt meg. Július 22-től pedig egy egyhetes edzőtáborban veszünk részt a felnőtt csapattal, ahol napi 3 edzéssel készülünk a bajnokságra. A lányok mozgalmas napok elé néznek, a labdás edzések mellett futó-és konditermi program is része ennek a hétnek. A következő hetekben pedig napi 2 edzésre módosul majd a program.

Milyen edzőmérkőzéseket játszik a csapat?

Első alkalommal a Békéscsaba ellen játszunk edzőmeccset, az edzőtáborban. A programban szerepel még Lajosmizse, Hatvan plusz egy felkészülési tornán is részt veszünk, ahol több csapat ellen jászunk majd. Remélem itt minél tovább eljutunk, hogy a lehető legtöbb játéklehetősége legyen a lányoknak.

Milyen változások történtek a keretben, kik az érkezők?

Az érkezőkről egyelőre annyit, hogy Radva Erzsébet jött belső pozíciókra, de természetesen, mint ahogyan korábban is elmondtam, fontosnak tartjuk azt, hogy a saját játékosokból építkezzünk, így a serdülő csapatból jöttek fel többen az Ifjúsági csapatba játszani.

 

Az edzőtábor már önmagában is jó alkalom a csapatépítésre, lesz-e valamilyen különleges program a lányok számára, ahol összecsiszolódhatnak?

Igen, a héten lesz egy szabad délutánunk, ahol közös főzéssel/sütögetéssel jobban megismerkedhetnek egymással a lányok és itt kiderül majd, mennyire mozognak otthonosan a fakanállal a kezükben.

Köszönjük az információkat, jó munkát nektek!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!