Évzáró összejövetelen ünnepelt az utánpótlás

A bajnoki szezont egy jó hangulatú vacsorával zárta a Kecskeméti Női Kézilabda Sportegyesület utánpótlás ága, a rendezvényre a Bowling Centerben került sor.

 

A résztvevő edzőket és játékosokat Orell Zsolt, az Egyesület elnöke köszöntötte. Beszédében elmondta:

„ Nagy öröm hogy itt lehetek veletek, hiszen az ifjúsági csapat a Klub ékessége, hiszen alanyi jogon kiharcoltátok a jogot arra, hogy a következő szezonban is az NBI-ben játsszatok. Egy évvel ezelőtt új kihívás előtt álltatok, sok új játékos, új edző vágott neki az első osztálynak. Nagyon büszke vagyok arra, hogy helyt álltatok, hiszen nehéz feladat volt, sokszor talán magatokban sem bíztatok, azonban kiharcoltátok az eredményt.

Az élet nem áll meg, a 2018/2019-es bajnoki évre még komolyabb célokat tűzünk ki, szeretnénk, ha nem a bentmaradásért küzdene már a csapat. Azt kérem az edzőtől, Kerékgyártó Zsolttól, legyen a következő időszak a tudatos építkezés ideje, merjetek nagyon álmodni, ehhez az Egyesület minden támogatást megad, sok sikert kívánok nektek!

up_zaro2A vezetőedző, Kerékgyártó Zsolt is gratulált csapatának, hiszen mint elmondta, egy teljesen új, a korábbiaktól eltérő közegben álltak helyt a lányok.

„Köszönöm az Egyesületnek, hogy általa visszatérhettem a magyarországi kézilabdába. Szakmailag szép kihívás volt egy ütőképes csapatot összeállítani, a lányok óriási és folyamatos fejlődésen mentek keresztül. A szakmától is nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, hiszen nem voltunk könnyű ellenfél egyik csapat számára, hiszen sosem törődtünk bele a vereségbe.”

Ezt követően a vezetőedző néhány mondatban értékelte az egyéni teljesítményeket, kiemelte Büki Adriennt, aki a góllövő lista 5. helyén végzett 135 találattal, de Pál Krisztina kapusteljesítményét is méltatta, hiszen Kriszta szinte egyedül védett az egész szezonban.

Az edző kitért arra is, hogy az ifi csapat felkészülése július 23-án kezdődik, bár a lányok pihenőidejüket sem töltik tétlenül, hiszen egyéni edzéseket kell végezniük.

Kerékgyártó Zsolt megemlítette azt, hogy napi kapcsolatban áll a felnőtt csapat új vezetőedzőjével, Varga Józseffel, folyamatosan egyeztetnek a szakmai munkáról. Hozzátette, érkezésével szorosabbra fűzhető a felnőtt és az ifjúsági csapat közötti munka.

up_zaroA vacsora előtt Veress Zsuzsanna klubmenedzser megköszönte az utánpótlás edzők munkáját, mint elmondta, az Egyesület a továbbiakban is számít munkájukra. Beszámolt az utánpótlás területén végzett ezévi munkáról, az óvodai kézilabda 2018-as indulásáról, az iskolákkal való sikeres együttműködésről.

A célokat tekintve Orell Zsolt elnök hozzátette, az Egyesület szeretne NBII-es csapatot is indítani, hiszen így nem veszítjük el azokat a játékosokat, akik az ifi csapatban már nem játszhatnak. Az indulásról az MKSZ dönt majd.

Az este a vezetők gondolatai után vacsorával és bowlinggal folytatódott.

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!