Győzelem, de körülményes játék a Szeged ellen

Bár a tabella éléről várjuk a következő bajnoki mérkőzést, a Szeged elleni találkozó okozott némi izgalmat mind a szakmai stábnak, mind a szurkolóknak. A vezetőedző Dr. Paic Róbert így kommentálta a csapat teljesítményét:

„Ezen a meccsen nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk, Nagyjából a 15. percig minden rendben volt, akkor történt valami. Nagyon sok ziccert, szám szerint 14-et hagytunk ki, ehhez 12 technikai hiba társult, nagy szerencsénk volt a meccs végén.

Sokszor volt ad-hoc a játék, pedig jól felkészültünk az ellenfelünkből. Lassúak és körülményesek voltunk, sok esetben volt vontatott a játék, mindig visszakapcsoltunk, keveset futottunk. A két ifista a végén visszahozta a lendületet a védekezésbe és dicséret illeti Molnár Noémit is, aki jól védett. Magabiztos teljesítményt nyújtott Jámbor-Herceg Réka és Berkes-Kaiser Melitta is. Átbeszéltük hétfőn a meccset, de nem dramatizáltuk túl a helyzetet, a bajnokság elején vagyunk.

A héten plusz edzésekkel készülünk, most 6 alkalom lesz a múlt heti 4 helyett. A lányok hétfőn már nagyon jól dolgoztak, szinte tökéletes volt a munka, kétségem sincs, hogy bebizonyítjuk, ez csak egy botlás volt.

A szurkolóknak szeretnénk megköszönni a lelkes biztatást, reméljük a következő hazai mérkőzésen még többen kijönnek majd buzdítani a kecskeméti lányokat.”

A bajnokság 3. fordulójában, október 02-án szombaton a Mezőtúri AFC-Syngenta otthonába utazunk, a mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!