Hanusz Bogi újra Kecskeméten

Nemrégiben olvashattak szurkolóink egy interjút Berkes-Kaiser Melittával, akit visszatérőként üdvözölhetünk a felnőtt csapat tagjaként. Hanusz Boglárka szintén nem ismeretlen a kecskeméti közönségnek, a 2019-2020-as idény tavaszi szezonjában érkezett hozzánk és idén ősztől ismét a Kecskeméti NKSE csapatát erősíti. Boginak néhány nappal ezelőtt volt az esküvője, természetesen a kézilabda mellett erről is kérdeztük.

Bogi, néhány napja volt az esküvőd, mesélj kicsit erről, hogyan sikerült a nagy esemény?

Fantasztikus élmény volt a családdal, barátokkal. Nagy esküvő volt, de egy kézilabdás családban ez másképp nem is lehetne. 🙂 A családom teljes mértékben a kézilabdaért él, szinte mindenki játszott, vagy játszik. A nagynéném Balogh Beatrix, sokszoros válogatott és tagja volt a sydney-i olimpiai csapatnak. A testvérem, Hanusz Egon pedig jelenleg tagja a magyar férfi válogatottnak. Nálunk nem telik el úgy családi összejövetel, hogy ne sportolnánk valamit. Röplabdázunk, focizunk, lábtengózunk. 🙂 Persze most nem ez volt a lényeg. Mindenki nagyon jól érezte magát. Most kipihenjük magunkat, de hétvégén újra megcsinálnám 😀  

Mi történt veled a távozás után, hogyan alakult az életed?

Kecskemétről azért igazoltam el, hogy – most már – a férjemmel együtt tudjunk lakni. Az elmúlt egy évben a vírus ellenére nagyon jól éreztem magam. Szerencsére nagyon jó munkahelyet találtam, ahol maximálisan ki tudtam teljesülni. Ebben az évben a Hatvan NB2-es csapatában játszottam. A nehézségek ellenére szerettem az ottani társaságot és szívesen mentem az edzésekre, mérkőzésekre.

Az, hogy most visszatérek Kecskemétre egyértelműen a férjem miatt van. Tavaly miatta hagytam itt a csapatot és most miatta is térek vissza. Nagyon jól éreztem magam Kecskeméten korábban, ezért úgy váltunk el a vezetőséggel, hogy van rá esély, hogy egyszer visszajövök. Ezért folyamatos kapcsolatban voltam a klubbal. 

Sajnos a Kecskemét kiesett az NBI/B-ből, a megfogalmazott cél az azonnali feljutás az előttünk álló szezonban. Te mit gondolsz erről a helyzetről és a feladatról?

Végig nyomon követtem a csapat életét, így számoltam ezzel az eshetőséggel. Azt gondolom, hogy a feljutás, az átalakított másodosztályú bajnokság miatt könnyebb lesz, mint ha bent kellene maradni az NB1/B-ben. Abszolút reális elvárásnak tartom a bajnokság megnyerését és mindent meg fogok tenni ezért. 

Még néhány hét van a felkészülési időszakig, Te hogyan készülsz a szezonra?

Egyelőre az időm nagy részét az esküvő előtti teendők és az esküvő töltötte ki. Most következik az a rész, amikor már a fizikai állapotomra is koncentrálok. Azt gondolom, hogy kézilabdázok már annyi ideje, hogy egy alap állóképességem van és ha ehhez hozzájön az általam elvégzett munka, akkor nem lehet baj. 🙂

Lesz-e a lehetőségetek nyaralni feltöltődni a nyáron? 

A nászutunkat most elhalasztottuk, de tervezünk még egy 3-4 napos pihenést, a járványhelyzet miatt biztosan belföldön.

Sok boldogságot nektek Bogi, üdv újra Kecskeméten!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!