„Holnap nyernünk kell, ez nem kérdés” A Szeged érkezik

Pörgős hét elé néz a Kecskeméti NKSE felnőtt csapata, hiszen 7 napon belül 3 mérkőzést is játszanak a lányok. Október 20-án a PC Trade Szeged érkezik a Messzibe, akivel az idei szezon első tétmeccsét játszottuk a Magyar Kupában, akkor magabiztos győzelmet arattak lányaink. Kedden, a Magyar Kupa 3. fordulójában, a tavaly az NBI-be jutott Szent István gárdáját fogadjuk. A Szenti egyelőre pont nélkül áll a tabella utolsó helyén. Október 26-án pedig a Hajdúnánáshoz utazunk, a bajnokság 6. fordulójában.

A kecskeméti lányok eddigi szereplése nem a várakozások szerint alakult, eddig akár 8 pontot is begyűjthettünk volna, azonban csupán két ponttal, a tabella 10. helyén állunk. Varga József azonban bizakodó a folytatást illetően, azt is elmondta miért:

„Kicsit felborult a rend a héten, hiszen a Magyar Kupa mérkőzésünk nem erre az időpontra volt kiírva, de igazodnunk kellett NBI-es ellenfelünk programjához. Voltak betegeink a héten és a múlt héten is, ez sem könnyíti meg a dolgunkat.

Azonban holnap, a PC Trade Szeged ellen nyernünk kell, ez nem kérdés. Ismeri egymást a két csapat, a Magyar Kupa első fordulójában nagy arányban nyertünk ellenük, azonban ez egy bajnoki meccs lesz. Annak nagyon örülök, hogy ilyen fegyelmezettnek már régen láttam a csapatot az edzéseken, nagyon jól tudtunk dolgozni a héten.

A Szent István elleni mérkőzésnek sem megyünk neki feltartott kézzel, bár azt látnunk kell, hogy ha még nem is változott túl sokat a keretük az elmúlt évhez képest, az NBI-ben játszanak, ami más ritmusú játékot követel. „

A következő hét programja:

2019. október 20. 17. 00 Kecskeméti NKSE – PC Trade Szeged

2019. október 22. 18.30  Kecskeméti NKSE – Szent István SE

2019. október 26. 18.00  Hajdúnánás SK – Kecskeméti NKSE

Hajrá lányok, hajrá Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!