Hosszú távú megállapodás a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE és a Kecskeméti Mihály Kertje Waldorf Óvoda, Általános Iskola között

Csütörtökön a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE képviseletében Marosán György vezetőedző, Kálmán György ügyvezető, Farkas József a klub munkatársa, másodedzője, illetve Varga Nikolett a KNKSE játékosa látogatott el a Kecskeméti Mihály Kertje Waldorf Általános Iskolába, ahol egy újabb kapcsolat indult el a csapat utánpótlás nevelésében.

A gyerekek a kézilabdával való megszerettetését a KNKSE utánpótlásedző szakemberei fogják végezni, valamint a KNKSE játékosai is aktívan részt vesznek majd a sportág népszerűsítésében, a gyerekek játékos edzésein.

A megállapodás a KNKSE utánpótlási nevelési koncepciójába kapcsolódik be, amelynek fontos része, hogy minél szélesebb körben, minél több gyerekkel megismertessük a sportágat, valamint megszerettessük a kézilabdát, a mozgás örömét.

A KNKSE a szükséges sportfelszereléseket, sporteszközöket, mint a kézilabda kaput, szivacslabdákat is biztosítja az iskola részére a felszerelések mellett.

DSC_0005

B. Tóth Ágnes a Kecskeméti Mihály Kertje Waldorf Általános Iskola intézményvezetője, tanári kara, valamint Kálmán György, csapatunk ügyvezetője is egyetértettek abban, hogy az elsődleges szempont a sportág megszerettetése a gyerekekkel, játékos edzésekkel, foglalkozásokkal tarkítva.

DSC_0016

Ennek megfelelően 2017.01.30.-án hétfőn a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE játékosai, edzői a sportág népszerűsítéséhez nyílt napot tartanak a Kecskeméti Mihály Kertje Waldorf Általános Iskolában.

DSC_0055

DSC_0059

Hír megosztása:

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!