„Ideje lenne megszerezni első győzelmünket” – a Göd érkezik

A bajnokság harmadik fordulójában a Gödi SE gárdáját fogadják a kecskeméti lányok, a mérkőzés október 06-án vasárnap, 17 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban.

A Göd számára sem indult fényesen a bajnokság, eddig pont nélkül állnak a tabellán, ahogyan a Kecskeméti NKSE felnőtt csapata is.

Az első fordulóban a Ferencváros U19 csapatával szemben maradtak alul – bár csak egy találattal-, a második mérkőzésen a tabellát jelenleg vezető Pénzügyőr SE gárdájától szenvedtek vereséget.

A KNKSE az első két forduló mindkét meccsét két találattal veszítette el, először a Balmazújváros, majd a Kispest ellen. A Magyar Kupa 2. fordulójában kiharcolt döntetlen és a továbbjutás bizakodásra adhat okot, reméljük magunkra találunk a következő bajnokin.

A csapatok legutóbb az előző bajnokság utolsó hazai fordulójában találkoztak a Messziben, akkor magabiztos győzelmet aratott a Kecskemét megelőzve ezzel ellenfelünket, a dobogóra lépett csapatunk.

A vezetőedzőt Varga József a következőket mondta a találkozó előtt:

„A Göd eddigi mérkőzéseit kielemezve, fegyelmezetten készülünk a hétvégi mérkőzésre. Próbáljuk az eddigi hibáinkat javítani, bízom abban, hogy a Magyar Kupában való továbbjutásunk lendületet ad a lányoknak. Ha valaki ránéz a tabellára, láthatja, hogy nem feltétlenül tükrözi az erőviszonyokat, de ez tavaly is így volt. Ideje lenne megszereznünk az első győzelmünket, pláne, hogy az első két mérkőzést meg kellett volna nyernünk.”

Orell Bettina is bizakodó a meccsel kapcsolatban:

„Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk hiszen mindenképpen itthon szeretnénk tartani a két pontot. Ahogyan a Göd is, mi is nulla ponttal állunk a tabellán, amin szeretnénk változtatni. A héten próbáltuk kiküszöbölni az eddigi hibákat, főleg védekezésben bízom benne, hogy a heti munka meghozza majd a 2 pontot. Jó a hangulat az öltözőben és az edzéseken is. Mindenki nagyon motivált a hétvége miatt, hiszen bennünk van a bizonyítási vágy, hogy sokkal jobbak vagyunk annál, mint amit az elmúlt két bajnoki mérkőzésen mutattunk magunkból.”

Kecskeméti NKSE – Gödi SE
Női NBI/B Keleti csoport 3. forduló
2019. október 06. 17 óra
Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Héjja Tímea, Kránitz Andrea

Hajrá Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!