Igazi kézilabdaünnepre készül Kecskemét, a Győr érkezik szombaton a Messzibe

Hatalmas érdeklődés előzte meg az év utolsó hazai mérkőzését, hiszen a világklasszis játékosokkal teletűzdelt, 13-szoros Magyar Bajnok, 12-szeres Magyar Kupa győztes és 3-szoros Bajnokok Ligája győztes Győri Audi ETO KC együttesét fogadja csapatunk december 30-án, 18 órakor a Messzi István Sportcsarnokban.

Igazi ünnepre készül a kecskeméti publikum, hiszen két nap alatt az összes ülőhely elfogyott a K&H Női Kézilabda Liga 10. fordulójának mérkőzésére.

Mérkőzés helyszíne: Messzi István Sportcsarnok

Mérkőzés időpontja: 2017.12.30. Szombat, 18:00.

Tekintsék meg Marosán György vezetőedzővel és Szabó Edina csapatkapitánnyal készült interjúnkat facebook oldalunkon, ahol is a mérkőzésről faggattuk őket.

21875544_1496727653716244_103631549_o

FONTOS INFORMÁCIÓK A MÉRKŐZÉST ILLETŐEN

Az elővételes jegyárusítás során két nap alatt elfogyott valamennyi ülőhelyre szóló belépőjegy, de az állóhelyek is hamar megteltek. ÍGY A HELYSZÍNEN JEGYVÁSÁRLÁSRA MÁR NEM LESZ LEHETŐSÉG.

A Sportcsarnokot a meccs előtt másfél órával, azaz 16:30-kor nyitjuk meg a szurkolók számára. A belépőjegyek nem helyre szólnak, így az ÜLŐHELYEK ELFOGLALÁSA ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK.

ÁLLÓ JEGYEK: Az álló jeggyel rendelkezők helyét kijelöljük, már a belépéskor legyenek szívesek az ÁLLÓ JEGY feliratú sorba állni, kordonnal jelöljük a helyükre vezető útvonalat.

Parkolás: A Messzi István Sportcsarnok előtti parkolót a mérkőzés napján lezárjuk, így ott nem lesz lehetőség parkolni. A rendőrség szintén lezárja a Mercedes-Benz Sportakadémia melletti parkolót.

A Kecskeméti NKSE ajándéktárgyai megvásárolhatók a mérkőzés előtt a Messzi István Sportcsarnokban.

21875544_1496727653716244_103631549_o

 JÓTÉKONYSÁG

A Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE nem csak a karácsony előtti időszakban, de az ünnep elmúltával is fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, így az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány közreműködésével a meccs idejére adománygyűjtést hirdettünk.

Egyesületünk a mérkőzés napján 16 órától a Messzi István Sportcsarnok előtti parkolóban várja a meccsre érkező szurkolók felajánlásait:

  • tartós élelmiszereket: tészták, liszt, cukor, konzervek, készételek, olaj, tartós tej, rizs, húskonzerv, májkrém, vagdalt, tésztaszósz, bébiételek stb.
  • tisztálkodási és tisztítószereket: mosópor, tusfürdő, fogkrém, fogkefe, pelenka, toalettpapír fertőtlenítő szerek
  • a helyszínen kihelyezett urnában készpénzt is gyűjtünk, amelyen az Alapítvány fabrikettet vásárol olyan családok számára, akiknek gondot okoz a téli tüzelő megvásárlása.

Az összegyűlt adományokat az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány segítségével januárban juttatjuk el olyan kisgyermekes családokhoz, akik önmagukért is igyekeznek mindent megtenni, ám bizonyos okoknál fogva mégis rászorulnak mások jóindulatára, adományára.

Adománygyűjtő akciónkhoz a Győri Audi ETO KC is csatlakozott, az általuk felajánlott labdát licitre bocsátottuk. A legmagasabb összeget Hegedűs Kinga ajánlotta, az ereklyét a mérkőzés előtt Görbicz Anitától veheti majd át.

Hajrá Kecskemét!

knkse_gyorikc

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!