Kedves Szurkolóink!

A hétvégén, szeptember 13-án az elmúlt heti idegenben játszott Magyar Kupa mérkőzés után a bajnokság is elkezdődik a GBB Zrt. Kecskeméti NKSE számára.

Az első fordulóban a Vasas SC csapatát fogadjuk, a jelenlegi álláspont szerint szurkolóinkkal a lelátókon.

A Magyar Kézilabda Szövetség által, az Egyesületek számára megfogalmazott Covid Protokoll részletesen kitér a mérkőzések szervezésére, szeretnénk a szurkolókat érintő és betartandó szabályokat ezúton közzétenni:

  • Beteg, vagy a koronavírus tüneteit magukon észlelő nézők nem látogathatják a mérkőzéseket. A legjellemzőbb tünetek a láz, köhögés, tüsszögés, csökkent, vagy teljes szag- és ízérzékelés, általános gyengeség és izomfájdalom stb.

  • A Sportcsarnokba történő belépés előtt minden esetben testhőmérséklet-mérést végzünk, csak azok léphetnek be a létesítménybe, akiknél a mért érték 37.5 C° alatti.

Azt kérjük szurkolóinktól, hogy időben érkezzenek, hogy elkerüljük a tumultust.

  • Kérjük, hogy a Messzi István Sportcsarnokban, a bejárat közelében kihelyezett kézfertőtlenítőt minden esetben használják szurkolóink!

  • A nézők a játéktértől minimum két méterre foglalhatnak csak helyet, ezért a lelátók alsó sorait üresen kell hagyni. Kérjük, csak a kijelölt helyeket használják!

  • A mérkőzés hivatalos résztvevői, a játékosok és a szurkolók között a Sportcsarnok területén a fizikai kontaktus nem megengedett (pl. kézfogás, pacsi, ölelés stb.)!

  • A nézőtéren helyet foglaló nézők, valamint a mérkőzés résztvevői számára kötelező a szájmaszk használata! Ez alól kivételt képeznek a játékosok és a játékvezetők.

MASZK NÉLKÜL SENKIT NEM TUDUNK BEENGEDNI a Sportcsarnokba!

  • A nézőtéren kötelező a (legalább két ülésnyi) védőtávolság megtartása!  Az egy háztartásban élők ülhetnek egymás mellett, azonban a többieknek kötelező a védőtávolság (1,5 m) megtartása!  

A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 2020. évi LVIII. törvény 38. pontja értelmében a rendezvények helyszínén való tartózkodásra a Kormány rendeletében különös szabályokat állapíthat meg. A veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló 2020. évi LVII. törvény hatálybalépésével életbe lépett a járványügyi készültségi időszak, amelynek keretében érvénybe lépett a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 285/2020. (VI. 17.) Korm. rendelet, amely kizárólag a zenés, táncos rendezvények megtartása esetén írja elő, hogy a jelenlévők száma egy időben nem haladhatja meg az 500 főt. 

Mindezekre tekintettel az 500 fős nézőszám sportrendezvények tekintetében nem áll fenn.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük, hajrá GBB Zrt. Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!