Kötelező győzelem a Tempo KSE ellen

A bajnokság 7. fordulójában a Global Big Building Zrt. Kecskeméti NKSE csapata a sereghajtó Tempo KSE gárdáját fogadta a Messzi István Sportcsarnokban. A kecskeméti lányok magabiztos, 43:27 arányú győzelmet arattak. A meccs utáni sajtótájékoztatón a csapatok vezetőedzői és játékosai értékeltek.

Kovács Attila (Tempo KSE): „Az eredmény megfelel a realitásnak, a jobb csapat győzött, gratulálok a Kecskemétnek! A három jelszó, amit szoktak mondani és nagyon igazak, hogy lövésből lesz a gól, bátraké a szerencse és kockázat nélkül nincs profit. Több embert szeretettem volna behozni a sajtótájékoztatóra, de nem mertek bejönni. Ez nem baj, csak jól példázza, hogy a csapat gerince kognitív és emocionális képességekben még itt tart.”

Varga Panni: „Nehéz megszólalnom egy ilyen meccs után, de én azt érzem a lányokon, hogy meccsről-meccsre összébb áll a csapat, minden egyes meccsen többet tudunk mutatni. Nagyon sokat kell még dolgoznunk és fejben is meg kell érni ehhez a szinthez, de szerintem jó úton haladunk, egyszer beérik a dolog.”

Varga József: (GBB Zrt. KNKSE): „Úgy gondolom a támadó játékunk elfogadható volt még a második félidei több hiba ellenére is, a védekezésünk még mindig nem akar összeállni. Az ellenfél meglehetősen bátran lőtt minden belső pozícióból, amit mi még mindig nem tudunk meggátolni azokkal a mélységi kilépésekkel, amik a lövő szándéknál szükségeltetnek. Úgy gondolom, hogy ezen kell tovább dolgozni. Az egyértelmű, hogy a győzelem volt az elvárás, az, hogy milyen arányban, az más történet.

Maláti Dóra: „A legelső, ami eszembe jut, hogy végre. Mint ahogy mindenki tudja, egy óriási gödörből próbálunk most kimászni és remélem, hogy ez a meccs elég lendületet ad, hogy ezt folytatni tudjuk. Ahogy Józsi ’bá is elmondta, a védekezésen rengeteget kell dolgoznunk, ezzel a győzelemmel nem szabad megelégednünk, tovább kell dolgoznunk.”

KNKSE gólszerzők: Karacs 5, Krenner 2 (2), Gulyás 7, Palotás 5 (1), Németh 7, Orell 8, Tóth 3, Maláti 6

Hétméteresek: 3/3, illetve 4/2

Kiállítások: 6, illetve 8 perc

Csapatunk a héten idegenben a VS Dunakeszi ellen lép pályára, hazai meccsen november 24-én, az Eszterházy SC ellen találkozhatnak szurkolóink a lányokkal – 15 órától.

Hajrá GBB Zrt. Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!