Tornán járt az ifjúsági csapat

Kecskeméti NKSE ifjúsági csapata 2021.09.04. Szombaton Deszken megrendezett felnőtt nb2 –es XVII. Szalma Zoltán kézilabda emléktornán vettünk részt.

Mérkőzést KSZSE (tavalyi nb2 felnőtt 3 helyezettje) csapatával mérkőztünk meg. Sajnos az elsőfélidőben nem tudtunk felpörögni ez betudható a fáradságnak mivel előtte nap is utazott a csapat edzőmérkőzésre, illetve a korai mérkőzés időpont se kedvezett a lányoknak. Sajnos így a szeged csapat elsőfélidőben kiharcolt magának a nagyobb előnyt (6 gólos). Félidőben tudtuk rendezni a sorokat védekezésünk harcosabb lett ezáltal könnyi gólokat tudtunk szerezni, amivel szép lassan csökkentettük a hátrányunkat. A mérkőzés végére a csapat felzárkózott 1-2 gólra, mérkőzés vége előtt 1 perccel javunk megitéltek egy 7 méterest ami értékesítettünk is, amivel lett volna esélyünk döntetlenre hozni a mérkőzést, de sajnos egy biró és tábla kezelői hiba miatt sajnos elvették a gólunkat ezáltal újból lövették a 7 méterest, amit sajnos már nem tudtunk értékesíteni és így nem volt már idő arra, hogy egyenlítsen a csapat és így bronzéremért játszhattunk. A csapat második félidei hozzá állásával és teljesítményével elégedett vagyok okos szép játékot mutattunk mint támadásban mint védekezésben is. Nagyon sajnálom, hogy az első félidő így sikerült mert a második félidei játék és küzdeni tudás alapján megérdemelték volna a lányok, hogy aranyéremért játszanak.

A bronz mérkőzést a Mezőtúr ellen játszottunk. A lányok fel erre a mérkőzésre felébretek és ezáltaltla jó tempót tudtunk vinni rájuk és azt a játékot játszottunk amit tudunk. Védekezésünk 90% -ban jól működött ami az eredmény mutatta hogy az ellenfelet 17 gólon tartottunk. A mérkőzésen végig vezetve és dominálva kezünkbe tartottuk a bronz érmet. Tudtunk készülni a Vasárnapon soron következő első bajnoki mérkőzésre, ami Csepel DSE ellen játszunk.

Elsőnek is örülök annak hogy győzelemmel zártuk a felkészülési időszakot. A torna összeségeben jól sikerült, mondhatni a 4 félidőből 3 félidőben jól teljesített a csapat. Összeszedett volt a védekezés és tudatos támadásokat hajtottunk végre.

Én úgy gondolom, hogy most érett meg ez a csapat arra, hogy szép eredményeket érjenek el a bajnokságban. És ez hangsúlyozzuk nekik a kollégáimmal, és higgyék is el, hogy sokra lehetne képesek. Úgy utazunk vasárnap Csepelre, hogy győzelemmel szeretnénk kezdeni a bajnokságot, ami nagy lökést adna a lányoknak a szezon további mérkőzéseire. Remélem, hogy sok szurkoló, szülő, barát el tud minket kísérni és buzdítani fognak minket, mert nagyon nagy szükségünk van rájuk. És azért dolgoztunk több mint egy éve, hogy amit adtak a szülők/nagyszülők támogatást azt idén vissza adjuk számukra és büszkék legyenek a lányaikra.

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!