Molnár Noémi a KNKSE kapujában

Az egyik legégetőbb kérdés volt a szakmai stáb számára kapust találni a felnőtt csapatba. A kérdés úgy tűnik megoldódott, Molnár Noémi már az elmúlt héten bekapcsolódott a felkészülésbe. A vele készült interjúban korábbi csapatairól és az első benyomásairól kérdeztük, de arról is mesélt, hogyan töltötte a nyarat.

A végleges keret egyébként összeállni látszik, az ifjúsági csapat játékosai számára még adott a lehetőség a felnőtt keretbe való bekerülésre, a hónap végéig állapotfelmérés zajlik.

Noémi, néhány napja kapcsolódtál be a felnőtt csapat felkészülésébe. Mesélj kicsit magadról, a sportmúltadról!

8 évesen kezdtem el kézilabdázni Debrecenben. Már pályafutásom legelején bekerültem a kapuba, azóta ki sem tettem onnan a lábam. Végigjártam a korosztályos csapatokat előszőr a DSI-ben szerepeltünk, majd onnan kerültünk fel a DVSC-be. A felnőtt csapatban is volt lehetőségem bemutatkozni. A Debrecenben töltött utolsó két évemben kettőssel szerepet kaptam a nyíradonyi NB1/B-s csapatban is. Innen igazoltam Orosházára egy évet, majd az egyetem miatt Budapestre költöztem, ahol a TFSE színeiben játszottam az elmúlt két évben.



Hogyan kerültél Kecskemétre?

Már egy hete zajlott az alapozás, amit én is elkezdtem egy budapesti csapatban, amikor is felhívtak Kecskemétről, hogy szükség lenne egy kapusra, van-e kedvem csatlakozni hozzájuk. Nem kellett sokat gondolkodnom az ajánlaton, szimpatikus volt, amiket felvázolt nekem a vezetőség, úgyhogy szinte azonnal igent mondtam.



Milyenek az első benyomásaid, hogy érzed magad a csapatban?

Mindenki nagyon kedvesen fogadott az első edzésen, annak ellenére is, hogy 45 perces késéssel érkeztem, ugyanis sikerült rossz vonatra szállnom. A stáb és a csapat is egyaránt nagyon szimpatikus. Egyik alkalommal lakáskulcs nélkül érkeztem Kecskemétre, a lányok pedig kérdés nélkül befogadtak magukhoz éjszakára.
Az edzések kemények, Robinak, Petinek és Ancsának is profi a hozzáállása, ami nagyon szimpatikus. Úgy gondolom itt lesz lehetőségem fejlődni nekem és az egész csapatnak egyaránt.



Milyen volt a nyarad, volt-e alkalmatok a nyaralásra?

Az idei nyaram elég mozgalmasra sikeredett. Többször jártam a Balatonon a barátaimmal. A családommal is sikerült időt töltenem. Olaszországban is eltöltöttünk pár napot. Azonban a fő szerepet júliusban a munkám kapta. Ennek ellenére úgy érzem teljes mértékben sikerült kipihennem magam és így újult energiával tudtam nekivágni az alapozásnak.



Mit üzensz a kecskeméti szurkolóknak?

Bízok benne, hogy több zártkapus mérkőzést a koronavírus miatt már nem kell játszanunk, és lesz lehetőségük kijönni bíztatni minket. Én személy szerint minden tőlem telhetőt el fogok követni annak érdekében, hogy a kitűzött célunkat teljesítsük, és visszajussunk az NB1/B-be.



Noémi, üdvözlünk a csapatban, jó munkát, sok sikert neked!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!