Nagyarányú vereség Budaörsön

Ismételten nem sikerült pontot, pontokat összeszedni a jóval esélyesebb Budaörs otthonában.

Nem kezdett rosszul a Marosán alakulat, hiszen a 9. percben 5-4 állt az eredményjelző táblán, igaz sok hibát vétettünk, de így is izgalmas folytatásra volt kilátás.

Máshogy alakult, mint ahogyan azt várni lehetett, hullámvölgyek jellemezték játékunkat, még 10-6-ig tudtuk tartani magunkat, ám rengeteg technikai hibánk és eladott labdánk megbosszulta magát, a 18. percben 15-7 állt az eredményjelzőn.

A félidőig nem állt össze sem a védekezés, sem a támadás, így 21-10-el vonulhattunk pihenőre.

tippmix_400

A második félidőt jobban kezdtünk, mintha egy másik csapat érkezett volna meg a következő játékrészre. Egyből egy 4-0-ás periódussal visszajöttünk 22-14-re, de a folytatásban újabb hullám érkezett, 26-16 volt az “örsiek” javára.

Az 53. percre ismét felkapaszkodtunk 8 gólra, ám 6 percig ismét nem tudtunk gólt szerezni, így elmaradt a szoros végjáték.

054

Budaörs Handball – Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE 35-21 (21:10)

2017.10.08. vasárnap 18:00, Budaörs – Városi Sportcsarnok, 700 fő

Játékvezetők: Altmár Kristóf, Horváth Márton

KNKSE: Fauszt Éva 6, Szabó Edina 4, Siska Pálma 4, Varga Nikolett 3, Aron Andrea 2, Horváth Dóra 1, Gulya Krisztina 1, Deáki Dóra, Albert Helga, Andrási Brigitta, Jovana Risovic, Gulyás Vanda, Orell Bettina, Karalyos Orsolya, Kovács Krisztina, Tóth Lilla.7

Kiállítások: 6 illetve 4 perc

Marosán György értékelése: “A gratulációé kell legyen az első szó! Az első félidőben eldőlt gyakorlatilag a két pont sorsa. Borzasztó feldúlt vagyok, mert nincs ennyi gól a két csapat között harminc perc alatt. Jobb csapat a Budaörs, talán más célokért küzd mint mi, de akkor se lehet így. Lehet, hogy hibám az, hogy van egy pár ember, akiben én nagyon bízok, de az kevés, ha csak én hiszek bennük, ebből a pályán is jó volna valamit látni. Nem fogok összeroskadni, de változtatni egészen biztosan fogok a dolgokon.“

Köszönjük, hogy elkísértetek minket idegenbe is és nagyszerű hangulatot teremtettetek!

Következő mérkőzésünket ismét idegenben játssza csapatunk, amikor is az ÉRD csapatához látogat csapatunk.

055

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!