„Nem elég jól, eredményesen is kell játszanunk” – a Tempo KSE a következő ellenfél

A GBB Zrt. Kecskeméti NKSE a Tempo KSE otthonába látogat a bajnokság második fordulójában, a mérkőzés szeptember 19-én 18 órakor kezdődik. A Tempo a Szegeddel csapott össze a bajnokság első hétvégéjén és csupán egy góllal maradtak alul a végén. A Varga József vezette Kecskemét a bajnokaspiráns Vasas ellen játszott, és nem sok hiányzott a bravúrhoz, a lányok remekül helytálltak.

A mérkőzést a kesport.hu élőben közvetíti.

Varga József vezetőedzőt a születésnapján kérdeztük a Tempo KSE elleni mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól.

„A bajnokság második fordulójában abból az összetartó erőből kell építkeznünk, amit a Vasas ellen mutattunk, az első fordulóban tisztesen helytálltunk, megmutattuk, jó csapat vagyunk. A szombati meccsen azonban már nem elég jól játszani, eredményesnek is kell lenni. Ugyanazzal a csapattal játszunk majd, akikkel a Vasas ellen, Pap Mercédesz kezét kedden megműtik.

Ellenfelünket nem vehetjük félvállról, vannak rutinos játékosaik is, ráadásul a Szeged ellen is csak egy góllal kaptak ki. Reméljük a vírushelyzet nem szól közbe, le tudjuk játszani a meccset, játékosaink egyelőre egészségesek.”

Jámbor-Herceg Réka 11 találatával a Vasas SC elleni legeredményesebb játékos volt. Ő a következőket mondta a hétvégi meccs előtt:

„Csapatunkat feldobta a Vasas elleni mérkőzés, sérültjeink ellenére tisztességesen helytálltunk a bajnokaspiránssal szemben. A Tempo a tavaszi – csonka – szezonban nagy lendületet vett, és a múlt héten Szegeden is izgalmas meccsen, csupán egy góllal maradtak alul, feltétlenül komolyan kell vennünk őket. Az biztos, hogy nagyon izgalmas meccset fogunk játszani velük. A héten igyekeztünk alaposan felmérni a fővárosiakat, és annak ellenére, hogy továbbra sem számíthatunk mindenkire, és a padunk is “rövid”, mindent meg fogunk tenni a két pont megszerzése érdekében. Idegenben nem lesz könnyű dolgunk.”

Sok sikert kívánunk a csapatnak, hajrá GBB Zrt. Kecskeméti NKSE!

Tempo KSE – GBB Zrt. Kecskeméti NKSE

NBI/B női felnőtt – Keleti csoport 2. forduló

2020. 09. 19. szombat, 18 óra

Gyáli Sportcsarnok és Kézilabda Képzési Központ Gyál, Ady Endre u.

Játékvezetők: Bába Sándor, Horváth Péter

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!