Nem sikerült nyernie az ifi és a serdülő csapatoknak

A Kerékgyártó Zsolt vezette ifi csapat a Csepel DSE otthonába látogatott, az első osztályban játszó serdülő csapat Tápiószelén játszott.

Kerékgyártó Zsolt a vele készült interjúban azt is elmondta a meccs értékelésén kívül, mi az, amit másként csinál a következő szezonban:

„Lejátszottuk a tavaszi szünet utáni első mérkőzésünket. Nem sok sikerrel. Azt is mondhatom, hogy tragikusan. Nagyon nagy tanulság számomra: jövőre nem lesz szünet a kézilabdában, hiába van iskolai szünet. Sajnos feleslegesen adtam ki egyéni edzéseket, a közös gyakorlást semmi nem pótolhatja. Ráadásul nem elég, hogy csökkent a felkészültségünk szintje, betegségek is tizedelik sorainkat, éppen ki tudtunk állítani 12 játékost. Ilyen előzetes állapotok után nem kellene meglepődnünk a vereség miatt, de a különbség túl nagy, a mutatott játék pedig elkeserítő volt. Gyakorlatilag romba dőlt az, amit hónapok szorgos munkájával felépítettünk. Nem a nulláról folytatjuk, de mélyről kell felállnunk, hogy a 25-i Kisvárda elleni meccsen újra győzelmi esélyekkel lépjünk pályára.

Végeredmény:

Csepel DSE – Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE 40:28 /20:16/

 

Az elmúlt hétvége Serdülő I. osztályú csapatunk számára sem volt szerencsés, nagyarányú vereséget szereztek a Tápiószelet gárdájától. Korsós Miklós így értékelt:

„A jelentős erőfölényben lévő szelei lányokhoz látogattak fiataljaink, hét közepén. Elvárás csak is a tisztes helytállás lehetett.  Elején jól tartottuk magunkat, de lassan felőrölték védelmünket és sorban kaptuk a gólokat. Támadásaink és befejezéseink pontatlanná váltak, ez eredményezte ezt a különbséget.

Végeredmény:

EURO VOVEX USE – KNKSE – KESI  40 :21 / 18:10 /

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!