Orell Bettina számára nem volt kérdés, hogy marad

Bár nem sikerült kiharcolni a bentmaradást az elmúlt szezonban, a Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE nagyon elszántan és komoly célokat kitűzve vág neki a 2018/19-és bajnoki évnek. A keret már szinte teljés egészében összeállt, a csapatot júliusban sajtótájékoztatón mutatja be az Egyesület. Mint ahogyan azt már korábban Orell Zsolt, a klub elnöke elmondta, 5 játékos maradt az előző szezon gárdájából. A maradó játékosokat faggattuk, elsőként az Orell Bettinával készült interjút olvashatjátok.

 

Az elmúlt szezon után mi motivált a maradásban?


Én kecskeméti kötődésű játékos vagyok. Számomra nagyon pozitív, hogy ahol születtem ott tudom azt csinálni, amit szeretek. Engem nagyon sok minden ideköt tehát számomra nem volt kérdés a maradás.

 

Hogyan tekintesz a következő szezon elé?


Nagyon pozitívan tekintek a következő év elé. Én személy szerint nagyon motivált vagyok, hogy minél jobb legyek és minél többet fejlődjek. Úgy gondolom, hogy nagyon jó társaság jön itt össze a következő szezonra. Fiatalok leszünk, de szerintem ez csak a javunkra válhat, hiszen mindenki nagyon elszánt lesz és bizonyítani akar majd. Remélem ez jól fog elsülni.  🙂

 

Vannak-e saját magaddal szemben megfogalmazott céljaid, elvárásaid?

 

Természetesen vannak. De úgy gondolom minden sportolónak kell, hogy legyen célja a jövővel kapcsolatban. Célok nélkül ezt nem is lehet csinálni 🙂 Én mindenképpen szeretnék jobb lenni, de ez az alázatos munka gyümölcse lehet majd. Célom természetesen a bajnokság megnyerése, de úgy gondolom, hogy ez minden sportolónak a célja 🙂

 

Hogyan kapcsolódsz ki kezdés előtt?

 

Én az időm nagy részét a barátaimmal töltöm. Nagy nyaralást nem terveztem erre a nyárra. 🙂
Ide a környékre megyünk el csak Soltvadkert, Tiszakécske.

 

Üzensz valamit a szurkolóknak?

 

Először is szeretném megköszönni nekik, hogy ilyen szép számban kilátogattak a tavalyi mérkőzéseinkre és buzdítottak minket. Nagyon bízom benne, hogy a következő szezonban, az NB1/B-ben is mellettünk állnak majd.

 

Úgy legyen, sok sikert kívánunk és jó pihenést a kezdésig!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!