Orell Zsolt elnök karácsonyi köszöntője

Tisztelt szurkolók, kedves látogatók!

 

Kérem engedjék meg, hogy mint  az NBI–es Hufbau-Akker Kecskeméti Női Kézilabda Sportegyesület  elnöke, Egyesületünk valamennyi tagja nevében köszönetet mondjak Önöknek a 2017. esztendőben nyújtott támogatásért, szurkolásért, buzdításért.

Most, mikor néhány nap múlva a szilveszteri pezsgőspohár után nyúl az ember számvetést készít magában az elmúlt esztendőről.

Ezt tesszük mi is, ezt teszem én is a klubnál elvégzett munkáról.

Meleg és őszinte szívvel gondolok vissza a magunk mögött hagyott évre.

Sporttörténelmet írva Kecskemét városának először lett NBI-es női kézilabdacsapata. Óriási tett ez az én olvasatomban, főleg úgy, hogy mindezt a Klub önerőből érte el.

A nyári  bajnoki rajt óta lejátszott mérkőzések után a 11. helyen várjuk a 2018-as esztendőt és, hogy az idei évre is feltegyük a koronát 2017. december 30-án a világ egyik legjobb csapata érkezik hozzánk, a Győri Audi ETO KC. Úgy gondolom, hogy ennél nagyobb ajándékot nem is kaphattunk volna, minthogy a bajnoki sorsolás szeszélye folytán, szilveszter előtti napon ezzel a fantasztikus csapattal megmérkőzve búcsúzhatunk a 2017-es esztendőtől.

Természetesen tisztában vagyunk a két csapat és a két klub közötti különbségekkel, de ettől függetlenül megfelelően felvértezve, a szívünket, lelkünket kitéve a pályára harcolni fogunk a tisztes helytállásért. Bármi is legyen az eredmény a meccs végén ennek a napnak a női kézilabda ünnepének kell hogy legyen a városban, hiszen világ -és olimpiai bajnokokkal, illetve BL győztes játékosokkal teletűzdelt csapat látogat el hozzánk.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy valóban ünnep lesz mint az, hogy kettő nap alatt elkelt mind az 1561 db ülőhely jegye, és a 150 db állóhely jegye. Bár tisztában vagyunk vele, hogy ez a felfokozott várakozás elsősorban a Győrnek szól, de engedjék meg, hogy köszönetet mondjak minden egyes jegyvásárlónak, hogy személyes jelenlétével és szurkolásával rész vesz ezen a rangos eseményen.

És ha már a szurkolás jött szóba. Ezúton szeretném megköszönni minden egyes hangos és kevésbé hangos szurkolónak, hogy együtt harcoltuk ki az NBI B bajnoki címet és hogy együtt értük el a jelenlegi 11. helyezést az NBI-es bajnokság eddigi fordulóiban.

Célkitűzésünk nem változott. Továbbra is a biztos bennmaradás a célunk, ezért komoly erőfeszítéseket teszek, hogy megerősítsük a keretet. Ennek első, kézzel fogható eredménye, hogy a Debrecen fél évre kölcsönbe elengedte hozzánk balátlövőjét Juliana Borges Limát. Szeretnénk még legalább egy játékost igazolni és a vezetőedzővel folyamatosan mérlegeljük a lehetőségeket.

 

Kérem engedjék meg, hogy Önöknek és kedves családjuknak ezúton kívánjak áldott békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag 2018-as esztendőt.

 

Orell Zsolt

elnök

 

christmas_card_akker_knkse_600

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!