Taktikai és technikai harc a pályán – Orosházára utazunk

A hétvégén újra az Oxxo Energy Orosházi NKC csapatával mérkőzünk, ezúttal az NBI/B bajnoki sorozat következő fordulójában. Bő két héttel ezelőtt a Magyar Kupában találkoztak a felek, akkor döntetlen eredmény született, amely a Kecskemétnek jelentett továbbjutást a kupasorozat 3. fordulójába.

A bajnokság 3.fordulójában az Orosháza a Pénzügyőr SE otthonában maradt alul egy találattal, míg a Kecskeméti NKSE a Gödi SE-t győzte le hazai pályán, megszerezve ezzel az első bajnoki pontokat.

Varga József a következőket mondta honlapunknak a találkozót megelőzően:

„Jól ismeri egymást a két csapat, nagy meglepetések nem történhetnek. Gondolom minden csapat megpróbál okulni az előző meccsekből pro és kontra. A meccs taktikai és technikai harc lesz a játékosok egymás elleni küzdelmében. A Göd elleni mérkőzés után azt mondtam, megtettünk egy lépcsőfokot. Remélem, ezen a mérkőzésen feljutunk egy újabb lépcsőfokra.”

Az Oxxo Energy Orosházi NKC vezetőedzője, Vágó Attila így nyilatkozott a csapat weboldalán a meccs kapcsán:

„Elsődleges célunk, hogy revansot vegyünk a Magyar Kupa miatt. Lelkes szurkolóink előtt, hazai pályán a két pont megszerzésén kívül másra nem is gondolhatunk. Bízom benne, hogy a múlt héten mutatott védekezést és kapusteljesítményt át tudjuk menteni. Támadásban jóval több és gyorsabb  játék kell majd a csapattól. Fontos lesz, hogy az ellenfelünk egyik legjobbjával, a hálóőr Pálinkás
Viktóriával szemben pontosan célozzunk”

A mérkőzés október 12-én, szombaton 18 órakor kezdődik Orosházán, az Eötvös-csarnokban.

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!