Továbbjutás a Magyar Kupában a Szeged ellenében

Mint azt sejteni lehetett, a tavalyi NB1/B második Szeged alakulata igyekezett meglepni a tavalyi első kecskeméti lányokat.

Igaz a mérkőzés első gólját sikerült megszereznünk, de köszönhetően pontatlan befejezéseinknek 6-1-re lépett el a szegedi csapat.

Marosán György időkérése után magukhoz tértek a kecskemétiek, így szép lassan sikerült felzárkózniuk, Jovana Risovic remekül védett ezen periódusban. Ezen hárításoknak, valamint remek védekezésünknek köszönhetően a 23. percben már magunkhoz ragadtuk a vezetést.

A félidőre 2 gólos előnnyel tudtunk pihenőre mennünk, az eredményjelző táblán ekkor 9-11 állt.

A második félidő ismét kecskeméti gólokkal indult, a 34. percben már 10-14 volt a mieink javára, majd a 45. percre már hét gól volt az előnyünk (14-21).

Az 52. percig tartottuk előnyünket (16-23), a Szeged a mérkőzés lefújásáig nem tudta ledolgozni hátrányát, így öt gólos sikernek örvendhettek a hírös városiak, mely a Magyar Kupa III. fordulójába jutást eredményezte.

066

 

PC-Trade Szeged KKSE – HUFBAU-AKKER KECSKEMÉTI NKSE 20-25 (9:11)

2017.09.29 15:30, Magyar Kupa II. Forduló, Szeged, Városi Sportcsarnok, 50 néző

Játékvezetők: Héjjas Tímea, Kránitz Andrea

Kiállítások: 2 illetve 4 perc

Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE: Jovana Risovic – Siska Pálma 7 (4), Varga Nikolett 6, Kaiser Melitta 3, Szabó Edina 2, Deáki Dóra 2, Fauszt Éva 2, Arona Andrea 1, Karalyos Orsolya 1, Orell Bettina 1, Gulya Krisztina, Albert Helga, Horváth Dóra, Kovács Krisztina, Tóth Lilla, Andrási Brigitta.

Marosán György vezetőedző: “A jó erőkből álló Szeged elleni mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket a bajnokság további mérkőzéseire. További sok siker kívánok a szegedi együttesnek!”

Jövő héten csapatunk vasárnap vívja következő rangadóját, Budaörsre látogatnak a kecskeméti lányok.

Hajrá Kecskemét!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!