Túl van az első hazai mérkőzésen a Kecskeméti NKSE ifi csapata

A Kecskeméti NKSE ifjúsági csapata az elmúlt hétvégén a DVSC – TVP gárdája ellen lépett pályára. A vezetőedző Kerékgyártó Zsolt értékelte a mérkőzést.

 „A második mérkőzését is lejátszotta csapatunk, túl vagyunk az első hazai megmérettetésen. A Debrecen elleni eredmény ránézésre nem sokban különbözik a Vác ellenitől, hiszen megint 10 gól felett kaptunk ki. A mérkőzés lefolyása és a mutatott játék viszont jóval szebb képet mutat. A meccset nagyszerűen kezdtük, úgy érzem, megleptük ellenfelünket, hiszen 20 percig domináltunk, a mi akaratunk érvényesült. 10:10 után a Debrecen védekezést váltott, amire nem volt megfelelő válaszunk. Sajnos érvényesült a nagyobb termet és testtömeg előnye. Amikor nyitottat védekeztek, azt túl tudtuk játszani, de a zárt 6-os fal ellen könnyűnek találtattunk. Minden hibánkat könyörtelenül kihasználták, lerohanásokból nagy előnyre tettek szert a szünetig. A második félidőre azt kértem a lányoktól, hogy ne adjuk fel továbbra sem, ne engedjük, hogy jelentősen növeljék az előnyüket. Ezt sikerült is betartanunk, lelkesen küzdöttünk, nem is nagyon tudtak könnyű gólokat szerezni, viszont rengeteg 7-est kaptak. Ennek az az oka, hogy hiába voltunk a megfelelő helyen védekezésben, a debreceniek kicsit erőszakosabbak voltak. Míg a mi játékosainkat rendszeresen kitolták az ő védőik a kapuelőtér vonalából, addig mi ezt nem tudtuk megcsinálni és ezért rendszeresen bűnhődtünk. Jövő héten Budaörsön lépünk pályára és ott már szoros meccsre számítok.”

 A lányok a következő fordulóban a Budaörs Handball otthonába látogatnak, a mérkőzés szeptember 24-én, 15 órakor kezdődik.

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!