Új játékossal bővült a Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE kerete

A brazil balátlövő, Juliana Borges Lima a DVSC – TVP-től, 2018. június 30-ig kölcsönbe érkezett csapatunkhoz. Juliana 1996. március 1-jén született Osórioban, hazájában az Esporte Clube Pinheiros játékosaként a bajnokság gólkirálya volt. A DVSC-TVP játékosaként a 2017/2018-as idényben 9-szer lépett pályára, 7 bajnoki és 2 Magyar Kupa mérkőzésen, összesen 22 gólt lőtt.

Julianaval GVM- Europe – Vác elleni edzőmeccs után készítettünk rövid interjút.

Juliana üdvözlünk Kecskeméten, a Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE játékosaként! Ma érkeztél, és rögtön pályára is léptél a GVM Europe – Vác elleni edzőmeccsen. Hogy érzed magad, mik az első benyomásaid?

Köszönöm! Azt gondolom, ez egy jó lépés lehet a jövőm szempontjából, remélem, hogy segíteni tudom a csapatot, mindent megteszek érte.

Milyen célokkal érkeztél Magyarországra, mit gondolsz, a kecskeméti szereplés hozzájárulhat ahhoz, hogy elérd a céljaid?

A magyar bajnokság nagyon erős, mindig is az volt az álmom, hogy Európában játsszak, itt építsem magam és az első osztályban kézilabdázzak.

A kecskeméti szurkolók biztosan örömmel fogadnak majd. Kérlek, árulj el nekik néhány dolgot magadról, a családodról, mivel töltöd szívesen a szabadidődet?

Köszi! Nos, 21 éves vagyok, a bajnokság kezdetéig Brazíliában játszottam. Nagy családom van, akikre bármikor, bármiben számíthatok. Imádom a kézilabdát, szabadidőmben szívesen főzök, sorozatok nézek, vagy csak pihenek.

Közeledik a Karácsony. Brazíliában hogyan ünnepeltek?

Most nem tudok hazautazni, de biztosan otthon, a családommal tölteném az ünnepet.

Köszönjük, nagyon sok sikert kívánunk neked csapatunk tagjaként!

Marosán György, csapatunk vezetőedzője a következőket mondta Juliana Borges Lima érkezése kapcsán: A Vác ellen már pályára lépett, igyekszem minél több alkalommal beépíteni majd a csapatba. Úgy gondolom, egy tehetséges, fiatal játékossal erősödtünk, bízom abban, hogy kellő motivációval rendelkezik és segítségére lesz csapatunknak.

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!