Újabb nagyarányú győzelem

A bajnokság 18. fordulójában a Csorvási SK csapatát fogadtuk a Messziben. A kecskeméti lányok vezető pozícióját ez a meccs sem tudta megrengetni, 38 – 23 arányú győzelmet arattak, így továbbra is vezetik a tabellát, egyre közelebb jutnak célunkhoz, az NBI/B osztályba való visszajutáshoz. Dr. Paic Róbert a mérkőzést követően így értékelte a csapat teljesítményét:

„Biztos voltam a győzelmünkben, de őszintén szólva meglepett, hogy ilyen nagy gólkülönbség lett a vége. Néhány meccs óta érzem, hogy nagyon egyben van a csapat, erősek vagyunk mentálisan, ez most is beigazolódott, jól megy a szekér.

Az első 3:2:1-et nem nagyon éreztük, de amikor átváltottunk 6:0-ra már nem volt probléma, jól ment a játék. Kiemelném Hanusz Bogit, nagyon jó volt a lendülete, 8/7-et lőtt, de Berkes-Kaiser Melitta is remek formában volt, 10/10-es teljesítményt hozott. Hanusz Bogi és Kovács Véda is 6 gólpasszt adott, Véda lövő-teljesítménye is nagyban hozzájárult a végeredményhez.

Megállító fault csak 18 volt, de így is hatékony volt a védekezésünk, technikai hibáink száma is 10 alatt maradt, ami szintén jó. Molnár Noémi kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Nagyon magas szinten volt a csapategység, mindenkit dicséret illet. Az utolsó harmadba fordulunk, 4
meccs van még hátra, amely meccseket ha megnyerünk, kettőt magasabb gólkülönbséggel, közvetlen feljutók leszünk. A kezünkben van a sorsunk.”

NB II Női – Dél-kelet – 18. forduló

Kecskeméti NKSE – Csorvási SK 38 – 23 (22 – 13 )

A bajnokság jövő héten az Orosháza elleni összecsapással folytatódik.

Hajrá lányok, hajrá Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!