Utánpótlás eredmények 2017. 10. 07-08.

Az elmúlt hétvégén itthon játszott a Kecskeméti NKSE ifi és serdülő csapata, mindkét együttes az EUbility Group-Békéscsaba ellen lépett pályára.

 

Ifjúsági csapat 

Az ifi csapat edzője, Kerékgyártó Zsolt a következőket mondta el a mérkőzésről:

„Hazai pályán fogadtuk a Békéscsaba együttesét a bajnokság 4.fordulójában. Ez is egy olyan mérkőzés volt, ahol közel legjobbbunkat kellett volna nyújtanunk a pontszerzéshez. Ez ezúttal sem sikerült. Az első félidőben kapott 21 gól rányomta bélyegét az egész mérkőzésre. A félidő elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, de nem tudtunk megnyugtató előnyre szert tenni. A Békéscsaba tapadt ránk, majd fokozatosan elhúzott, ahogy a legnagyobb helyzeteinket sem tudtuk gólra váltani. A 13:21-es félidei állás után nem lehetett más célunk, minthogy kozmetikázzuk az eredményt és próbáljuk megnyerni a második félidőt. Ez végül is sikerült, hiszen eggyel ugyan, de csak megnyertük a második játékrészt. Bár támadásban nem brillíroztunk, ahogy lettek védett lövéseink, sikerült az ellenfelet elbizonytalanítani. A mérkőzés pozitívuma, hogy sikerült egy félidőt nyerni. Jövő héten Szegeden már meccset kell nyernünk.”

 

Hufbau – Akker KNKSE – EUbility Group- Békéscsabai ENKSE  24-31 / 13 – 21 /

 

Serdülő I.

A Hufbau Akker – Kecskeméti NKSE – KESI – EUBility Group- Békéscsaba meccset követően a hazai csapat edzője Korsós Miklós értékelt:

„Bátran, elszántan játszottak a kecskeméti lányok, de fiatal csapatunk nem bírta tartani a magassági és súly fölényben lévő vendégeket. Védekezésben és támadásban is megpróbáltak mindent, de erővel könnyen átgázoltak rajtunk. A lelkesedés sajnos nem elég a győzelem kiharcolásához. Jó úton haladunk és csak dicséret illeti a csapatot, hogy kitartanak és mindent megtesznek a jobb eredmény érdekében.”

 

KNKSE-KESI – Békéscsabai ENKSE  11-32 / 7 – 18 /

  

SERDÜLŐ III. osztály 

A 3. fordulóban Lerner Levente csapata a Budaörs Handball otthonába látogatott.

Végeredmény: Budaörs Handball – Hufbau-Akker KNKSE   25:9 /14:5/

Az edző a meccset követően értékelt:

„A mérkőzés mindkét félidejének első felében jól játszottunk. A félidők második felében sok gyors gólt kaptunk. Kapusunk a második játékrészben remekül védett.”

 

U10 1. forduló  Október 07.   Kecskemét

Az U10-es korosztály hazai pályán mérkőzött meg ellenfeleivel.

Edző: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet

Végeredmény: Hufbau – Akker KNKSE–Nemesnádudvar NKSZE 19:2

Kecskeméti SI- Hufbau – Akker KNKSE   17:11

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!