UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK 2017. 10. 28-29.

Az elmúlt hétvégén a Kecskeméti NKSE ifjúsági csapata a Csepel DSE együttesét fogadta, a III. osztályban játszó serdülő csapatunk pedig az Inárcs-Örkény KC ellen lépett pályára a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. Az U13-as korosztály a Kalocsán rendezett tornán szerepelt.

 

 Ifjúsági csapat

 Az ifi csapat edzője, Kerékgyártó Zsolt a következőket mondta el a mérkőzésről:

Végre feliratkoztunk a pontszerzők közé! Sajnos csak egy ponttal, de végre megtört a jég. Hektikus mérkőzésen adományoztunk egy pontot a csepelieknek. A csapatok felváltva vezettek, de jelentősebb előnyre egyikünk sem tudott szert tenni. Sajnos a lélektani fordulópontokon mindig mi hibáztunk nagyobbat, saját magunkat hoztuk rendszeresen nehéz helyzetbe. A Csepel dícsérete, hogy nem adták fel egy percre sem, de mi sem törtünk meg, akármi történt a pályán. Ha nem is volt magas színvonalú a mérkőzés, de az izgalmak kárpótolták a nézőket. Csapatunkat mindenképp dicséret illeti a pontszerzés miatt, de természetesen nekem félig üres a pohár. Remélem a lányok ezek után már nagyobb önbizalommal lépnek majd pályára a papíron erősebb csapatok ellen is.

Végeredmény: Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE – Csepel DSE  30-30 /17-17/

 

 

SERDÜLŐ III. osztály

Lerner Levente csapata az Inárcs – Örkény KC együttesét fogadta az elmúlt hétvégén.

Az edző a mérkőzésről a következőket mondta: A serdülő 3 csapatunk többségében alacsonyabb korosztályban játszó lányai 20 percig​ jól küzdöttek, a 2. félidőben a fáradtság miatt már sok hiba csúszott be a játékba, így a végére elfáradtunk és nem tudtuk megszerezni a győzelmet.

Végeredmény: Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE – Inárcs – Örkény KC  13 – 19 /9-8/

 

 

U13 korosztály

 Október 28-án Kalocsán rendeztek U13 leány tornát, a Kecskeméti NKSE U13 csapata 2 mérkőzést játszott.

  1. Gézengúz UKC – Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE 16 – 9 /9-3/
  2. Kiskunhalas UKSC – Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE 32 – 13 /15-6/

Edzők: Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet, Rusvai Melinda

 

Mindkét mérkőzésen az eredménytől függetlenül, lelkesen és ügyesen játszottak a lányaink. A 2. mérkőzésen a jóval erősebb Kiskunhalas ellen már nem sikerült szoros meccset játszanunk.

 

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!