UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK 2017. 11. 11-12.

U10 korosztály

U10-es korosztályunk két csapattal vett részt a november 12-én Hajóson rendezett tornán.

Kecskeméti NKSE 1 Eredmények:

Kecskeméti NKSE 1 – Hajós FC  16 – 8

Kecskeméti NKSE – Gézengúz UKC  11 – 8

A csapat edzője, Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet a következőket mondta a tornát követően: „A megszokottnál egy kicsit bizonytalanabbak voltunk támadásban, védekezésben jól megoldották a lányok, amit kértem tőlük. Nagy öröm, hogy mindkét meccset meg tudtuk nyerni.

 

Kecskeméti NKSE 2 Eredmények:

Kecskeméti NKSE 2 – Tompai SE 5 – 12

Kecskeméti NKSE 2 – Nemesnádudvari NKSZE 11 – 10

 

Márki Éva edző így értékelt: „Az első mérkőzésen még sok volt a hiba és pontatlanság. A 2. mérkőzésen sikerült összeszedetten játszani, aminek győzelem lett a vége.”

 

Serdülő I osztály

A bajnokság második helyezettjéhez látogattak a kecskeméti lányok. Az átlagosan 13 éves korú vendégek jól kezdtek. A kilencedik percben döntetlen /5-5/ állásnál a hazaiak időt kértek, rendezték soraikat és fokozatosan elhúztak. Az első félidőben jól játszottak lányaink, de az egy-egy elleni játékban nem tudták megtartani ellenfelüket. A második játékrészben sem sokat változott a helyzet.

Korsós Miklós, a csapat edzője így értékelt: „Ügyes, szép megoldásokból szereztük góljainkat, lerohanásaink meglepték az ellenfelünket. A végeredmény nem volt kétséges, de bátran küzdöttünk. Az erőfölénnyel rendelkező pestiek kihasználták adottságaikat és megérdemelten nyertek.”

Végeredmény: MTK Budapest – KNKSE – KESI  45 – 24 / 19 – 10 /

KNKSE – KESI góllövők: Iványi 11, Molnár 7, Nagy 5 és Csorba 1.

 

 

 

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!