UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK 2017. 12. 02-03.

Utánpótlás mérkőzésekben bővelkedett az elmúlt hétvége. U10-es és U13-as korosztályunk teljesítményéről a csapatok edzőit, Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébetet és Márki Évát kérdeztük.

December 2-án U13-as korosztályunk két mérkőzést játszott Izsákon, a Városi Sportcsarnokban. Első meccsüket megnyerték a kecskeméti lányok, a második mérkőzésen nem sikerült győzedelmeskedniük.

Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébet a következőket mondta a mérkőzéseket követően:

„Az első mérkőzésen végig magabiztosan játszva szereztük meg a győzelmet. A második találkozón a Badó László régió „A” csoportjának listavezetőjével, a kiemelkedő képességű Kiskőrössel játszottunk. Nagyon örülök és meg szeretném dicsérni a lányokat, mert képességeikhez képest végig jól és bátran küzdöttek. „

Végeredmény:

Lajosmizsei UKC – Kecskeméti NKSE 11:20 (7:12)

Kecskeméti NKSE – Kiskőrösi NKSZSE 11:22 (6:11)

 

Másnap, december 3-án hazai pályán fogadta a Tompa SE és a Kiskőrösi NKSZE korosztályos csapatait U10-es korosztályunk. A lendületes, harcos meccsekről az edzőt, Dr. Zsoldosné Lukács Erzsébetet kérdeztünk.

„Mindkét meccsen nagyot küzdöttek a lányok. Az első meccsen sok helyzetünk maradt ki, így a meccs hajrájára a Kiskőrösnek sikerült kiegyenlítenie.  Szerencsére egy pillanatig sem adtuk fel a küzdelmet, így az utolsó percben szerzett hétméteressel – amelynek sikeres elvégzése már időn túl történt – egy góllal nyertünk.

A második meccsre a lányok harciassága egyre fokozódott, a védekezésük egyre erősödött, aminek következtében támadásban is egyre lendületesebbek, magabiztosabbak lettek, nagyon sok jó megoldást láthattak a szurkolók (szülők). Az egész csapat küzdeni akarása példamutató volt!”

Végeredmény:

Kecskeméti NKSE I. – Kiskőrösi NKSZSE 6:5 (4:2)

Tompa SE – Kecskeméti NKSE I. 7:15 (4: 6)

Mindkét meccsen nagyot küzdöttek a lányok.

Az első meccsen sok helyzetünk maradt ki, így a meccs hajrájára a Kiskőrösnek sikerült kiegyenlítenie.  Szerencsére egy pillanatig sem adtuk fel a küzdelmet, így az utolsó percben szerzett hétméteressel – amelynek sikeres elvégzése már időn túl történt – egy góllal nyertünk.

A második meccsre a lányok harciassága egyre fokozódott, a védekezésük egyre erősödött, aminek következtében támadásban is egyre lendületesebbek, magabiztosabbak lettek, nagyon sok jó megoldást láthattak a szurkolók (szülők).

Az egész csapat küzdeni akarása példamutató volt!!!

 

Márki Éva U10-es csapata is pályára lépett december 3-án, a Kiskőrösi NKSZE és a Tiszakécske VSE ellen játszottak a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. Az edző így értékelt:

Kecskeméti NKSE U10 II- Kiskőrösi NKSZSE

„Az első félidőben nehézkesen indult a játék. A Kiskőrös mindig vezetett 2-3 góllal.  A második félidőben egyre jobban felzárkóztunk. A végén sikerült bravúrosan, az utolsó másodpercben megszerezni a kiegyenlítést, Kollár Luca góljával. Kollár Lucát kiemelném, 10 gólt lőtt a meccsen.

Végeredmény: Kecskeméti NKSE U10 II- Kiskőrösi NKSZSE  10: 10

 

Tiszakécske VSE – Kecskeméti NKSE U10 II

Ennek a meccsnek a győzelem mellett az volt a pozitívuma még, hogy a csapatomból több ember is bátrabban vett részt a játékban, mertek kapura lőni, és ütközni védekezésben.

Végeredmény: Tiszakécske VSE – Kecskeméti NKSE U10 II  0 : 15

 

A mérkőzés fotók a Fotók/Utánpótlás oldalon láthatók vagy az alábbi linken : Utánpótlás mérkőzés fotók

 

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!