Utánpótlás eredmények 2018. 03. 10.

Egy győzelem és két vereség az elmúlt hétvége mérlege az utánpótlás csapatoknál. Az első osztályban játszó ifjúsági csapat hazai pályán megszerezte első győzelmét, serdülő csapataink azonban nem voltak eredményesek.

Ifi csapatunk a PC Trade Szeged KKSE együttesét fogadta a Messzi István Sportcsarnokban. Kerékgyártó Zsolt értékelte a mérkőzést:

„Megszületett az első hazai győzelmünk az I. osztályú ifjúsági bajnokságban. Már nagyon készültünk rá, sokat is dolgoztunk érte. Személy szerint én alig vártam, hogy valakit egyértelműen legyőzzünk és ezzel nem is volt hiba. Az első perctől kezdve a mi akaratunk érvényesült, magunkhoz ragadtuk a vezetést és folyamatosan növeltük az előnyünket. De ma nem játszottunk jól. Érdekes az utánpótlás edzők élete, lehet, hogy nagyon várom a győzelmet és tudom, hogy a csapatom képes rá, sőt meg is valósítja az elképzeléseket, mégis van bennem hiányérzet. A győzelmet nem kell megmagyarázni, de lehet, hogy a fiataloknál fontosabb a jó játék, mint a meccs megnyerése. Mindenesetre a pontokat behúztuk, de dolgozunk tovább, hogy a következő meccsen lehetőleg jó játékkal győzzünk.”

Végeredmény: Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE – PC Trade Szeged KKSE 29:22 /17:13/

 

Korsós Miklós I. osztályban játszó serdülő csapata a Szeged KKSE gárdáját fogadta. Az edző a következőképpen értékelte a lányok játékát.

„Pénteken fogadták a betegségekkel bajlódó és hiányzó játékosokkal felálló kecskeméti lányok a Tisza-partiakat. A hazaiak jól kezdtek az erőfölényben lévő vendégekkel szemben. Érezhető volt a meglepetés. Elszántan, harciasan küzdöttek. A végjátékban azonban sok hibát vétettek és így elmaradt a meglepetés.

Végeredmény: Kecskeméti NKSE – KESI – Szeged KKSE 17:20 /6:9/

 

Serdülő III. korosztályunk is pályára lépett az elmúlt hétvégén, a Budai Farkasok NKFT ellen. A csapat edzője, Lerner Levente így látta a mérkőzést:

„Bátortalan és pontatlan volt a támadójátékunk. Nagyon sok labdát adtunk el, amiből gyors gólokat kaptunk. Az ellenfél kapusát bármelyik posztról el tudtuk találni. Védelmünk láncszeme a meccs elején gyorsan összeszedett két kiállítást, így ő csak fent volt védekezésben. A második félidőben sokat javult a védekezésünk és támadójátékunk is. Kapusainknak ezúttal nem ment a védés.”

Végeredmény: Budai Farkasok NKFT – HUFBAU-AKKER Kecskeméti NKSE 25:7 /15:1/

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!