Vereség a Szeged ellen

A hetet jellemző fegyelmezett felkészülés ellenére kikapott felnőtt csapatunk a PC Trade Szeged gárdájától a bajnokság 5. fordulójában. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón így nyilatkoztak a felek:

Zsadányi Sándor – vezetőedző, PC Trade Szeged:

„A csapatomról beszélve nagyon örülünk ennek a győzelemnek. Hasonló helyzetben vártuk ezt a játéknapot mint a Kecskemét, nagyon örülök, hogy mi jöttünk ki ebből a mérkőzésből sikeresen. A csapatnak a végén azért gratuláltam, mert most talán először láttam azt az idény során, hogy mindenki felvette a „munkáskesztyűt”, alárendelte magát a csapat érdekeinek és küzdött a pályán.

Frányó Laura: „Nagyon készültünk a meccsre, sajnos így is voltak hibák, de csapatként küzdöttünk, fejben végig ott voltunk. Nagyon örülök a győzelemnek.”

Varga József – vezetőedző, Kecskeméti NKSE:

„A gratuláció a Szeged csapatát illeti meg, végig fegyelmezetten játszottak, ami rólunk nem mondható el. Hiába készültünk, akár támadás akár védekezés taktikában, ha teljesen az ellenkezőjét akarjuk megcsinálni, én elsősorban ennek tudom be és persze a Szeged jó játékának ezt az igen kínos vereséget.

Nagyon sok mindent át kell gondolnunk, hogy hogyan tovább, mert ha ez így folytatódik, akkor ez nem az a csapat lesz, aki éppen tavaly volt. Úgy tűnt, hogy erősödtünk, aztán bizonyos elemekben jóval gyengébben teljesítünk, mint az előző szezonban. Ha röviden akarnám ezt az egész mérkőzést értékelni, akkor azt mondanám, gyalázatos és szégyenletes.”

Orell Bettina: „Először is én is gratulálok a Szegednek, nagyon szépen játszottak. Magunkról; egész héten gyakoroltunk, elég fegyelmezetten készültünk, itthon szerettük volna tartani a két pontot. Sajnos ez nem sikerült, mert nem tartottuk be azokat a taktikai utasításokat, amikre készültünk egész héten. Ilyen fegyelmezetlenül nem lehet kézilabdázni, ahogy mi ezt ma tettük.”

Végeredmény:

Kecskeméti NKSE – PC Trade Szeged  30 -37 (14-18)

Hazai gólszerzők: Karacs (2), Konfár (1), Kaiser (2), Gulyás (2), Palotás (7), Németh (3), Orell (4), Tóth (1), Pénzes (5), Maláti (3)

Hétméteresek: 3/3 ill. 9/8

Kiállítások: 8, ill. 8 perc

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!