Jövőre is Varga József a kispadon

 

Nemrégiben tartotta meg a Kecskeméti NKSE évzáró rendezvényét, ahol kiderült, jövőre is Varga József vezényli a felnőtt csapatot. A sikeres 2018/2019-es bajnoki év után a szakembert a felkészülési időszakról és a formálódó csapatról kérdeztük.

 

A tavalyi évben csupán 5 játékos maradt a felnőtt keretben, gyakorlatilag új csapatot kellett építeni. Most fordított lesz az arány, a csapat magja megmarad, néhány játékossal egészül majd ki. Hogyan alakul a felkészülési időszak, mikor kezdik a munkát a játékosok?

 

A lányok jelenleg már jól megérdemelt pihenésüket töltik. Az első edzést július 15-én tartjuk, de előtt mindenki egyéni edzéstervet kap, amelyben futómunka és konditermi edzések szerepelnek. Júliusban, ahogyan tavaly is, edzőtáborba is utazik majd a csapat.

 

Lesz-e valamilyen változás a tőled eddig megszokott edzésmunkát, vagy játékstruktúrát tekintve?

 

Bízom benne, hogy az érkező új játékosokkal átlövő pozícióban erősödünk, így lehetővé válik egy olyan játék, amelyet az előző szezon csapatszerkezete nem tett lehetővé – nagyobb hangsúly helyeződik az átlövő teljesítményre.

 

Július 1-től új elnökkel működik az Egyesület, Veress Zsuzsanna vezeti a Kecskeméti NKSE-t. Beszéltetek már a következő év célkitűzéséről?

 

Egészen konkrét célokról még nem, hiszen ahogyan tavaly is elmondtam a szezon kezdetekor, látni kell, hogyan erősít a többi csapat. Természetes, hogy szeretnénk a lehető legjobban szerepelni.

 

Lesz-e alkalmad még a felkészülési időszak előtt nyaralni, pihenni, mivel töltöd a szabadidődet, hogyan tudsz feltöltődni?

 

Természetesen nekem is van most időm kicsit pihenni és feltöltődni, egy biztos, jövő héten már készítem a játékosok egyéni edzésterveit.

 

Jó pihenést kívánunk a csapatnak és a szakmai stábnak is!

Hír megosztása:

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!