Jegy- és bérletinformációk

Hatalmas az érdeklődés a Hufbau – Akker Kecskeméti NKSE – FTC- Rail Cargo Hungária mérkőzés iránt, éppen ezért Egyesületünk jóval a mérkőzés előtt megkezdi a jegyek árusítását.

A meccs időpontja: 2018. május 20. 17.15 óra

A jegyárusítás kezdete: 2018. május 7. hétfő

Ezt követően munkanapokon 8.30 – 16 óra között vásárolhatók meg a belépőjegyek az Egyesület irodájában: Kecskemét, Klapka u. 9-11. III/322. (volt Gabona székház).


A mérkőzésre szóló belépőjegyek ára nem változik:

Felnőtt: 1.200 Ft

Diák, nyugdíjas: 800 Ft


Szurkolóink számára azt javasoljuk, hogy jegyüket mindenképpen elővételben vásárolják meg, hiszen a helyek száma korlátozott. 

HAJRÁ HUFBAU – AKKER KNKSE, HAJRÁ KECSKEMÉT!

 

2017/2018-AS SZEZON

Bérletek:
– felnőtt 12.000 Ft
– diák/nyugdíjas 8.000 Ft

A bérletek érvényesek az NB I-es, valamint a Magyar Kupa mérkőzésekre, megvásárolhatóak az Egyesület (Kecskemét, Klapka u. 9-11. III/322.) irodájában munkanapokon 8-16 között, valamint a mérkőzések előtt a Messzi István Sportcsarnokban.

Hazai mérkőzésekre szóló jegyárak:
– felnőtt 1.200 Ft
– diák/nyugdíjas 800 Ft

Gyerekeknek a belépés 6 éves korig ingyenes.
Pénztárnyitás: a mérkőzések kezdete előtt 1 órával.
Szurkolóink számára azt javasoljuk, hogy lehetőség szerint elővételben vásárolják meg belépőjegyüket, valamint a bérleteket, így elkerülhető a sorbanállás.

Parkolás: A Messzi István Sportcsarnok előtti parkolót a mérkőzés napján lezárjuk. A meccsre érkezők a Sportcsarnok körüli több száz ingyenes parkolóhelyet tudják használni.

A Kecskeméti NKSE ajándéktárgyai megvásárolhatóak az Egyesület irodájában munkanapokon 8-16 óra között, valamint a mérkőzések előtt a Messzi István Sportcsarnokban.

SAJTÓAKKREDITÁCIÓ
A Hufbau Akker Kecskeméti NKSE mérkőzéseire a média képviselői akkreditációs igényüket a mérkőzést megelőző munkanap 12 óráig küldhetik el a következő e-mail címre: kecskemeti.nkse@gmail.com

sportcsarnok

 

 

MŰSORFÜZET 2017-18.