Emelte a tétet Palásti László

A Tiszakécske megyei női felnőtt csapatával szervezett serdülő korosztálya számára edzőmeccset Palásti László. A meccs tapasztalatairól kérdeztük.

 

„A tiszakécskei csapatot azért kerestem meg, mert szerettem volna, ha a lányok megtapasztalják milyen az, ha felnőttek ellen játszanak. Szerencsére ebben partnerek voltak a kécskei lányok és elfogadták az edzőmeccset. Az iram és a védekezés keménysége másabb volt, mint amihez szoktunk, hiszen mégiscsak rutinosabb és fizikailag erősebb csapat ellen játszottunk. Az első félidőt jól kezdtük, 3:1-re vezettünk majd szépen lassan jött fel a Tiszakécske, a 10. percre sikerült átvenniük a vezetést (6:5), majd elhúztak és a 23. percre kialakították a legnagyobb különbséget a meccsen, 9 góllal mentek.

 

A csapat folyamatos forgatása közben kezdtek bemelegedni a cserejátékosok is és a félidőre visszajöttünk 4 gólra (20:16). A második játékrészben szintén mindenkinek lehetőséget adtam, amivel éltek is a lányok, viszont volt 1-2 olyan megmozdulása az ellenfélnek ami nem igazán való kézilabdapályára. A sértettségen sikerült felül kerekedniük a lányoknak és továbbra is tudtak a játékra koncentrálni. A vége 34:27 lett a Tiszakécske csapatának javára. A mérkőzés hasznos volt, hamarosan visszavágó következik amit Kecskeméten a Lánchíd utcai Sportcsarnokban fogunk játszani.”

 

A várhatóan izgalmas mérkőzésre szeretettel várunk minden kedves szurkolót!

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!