Megvan az első nagy bravúrja az ifi csapatnak!

Az elmúlt vasárnap hazai pályán győzte le ifjúsági csapatunk a bajnokság élmezőnyéhez tartozó Vasast. Kerékgyártó Zsolt vezetőedző elégedetten értékelte a mérkőzést.

 

„A vendégek a 4.helyre pályáznak a pontvadászat végére, így nem vették félvállról a kecskeméti mérkőzést. Ennek ellenére biztos sikert arattunk, így sajnálatos igazán, hogy az inkább nyerhető meccseken pontokat hullattunk.

A heti felkészülés rendhagyóan alakult, hiszen két napon is kimaradtak az edzések a csarnokunk egyéb elfoglaltsága miatt. Szerencsére ez a két nap extra pihenő jót tett a lányoknak, meg az is, hogy a meccs előtti napon kaptunk egy plusz lehetőséget a Messzi csarnokban. A kezdés előtt csak annyit kértem a lányoktól, hogy egy pillanatra se veszítsék el a lelkesedésüket, bárhogy alakul az eredmény. Tudtuk, hogy jó képességű játékosokból áll az ellenfél, és bár mi sem vagyunk rosszak, a lelkesedés sokszor kompenzálja a tudáskülönbséget. Ez abszolút beigazolódott az összecsapáson.

 

Szinte végig vezetve hoztuk a győzelmet, a kisebb megingásainkon hamar túlléptünk. A mostanában megszokott határozott védekezésünk jól működött, a felállt fal elleni támadásainkba a szokottnál kevesebb hiba csúszott. Ez elég is volt a győzelemhez, mert a lányok hatalmas szívvel küzdötték végig a 60 percet.

Egy lépéssel közelebb vagyunk az áhított biztos bennmaradáshoz.

 

Gratulálunk a lányoknak, további sikeres meccseket kívánunk, hajrá Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!