A Dunakanyar Kézilabda Akadémiával játszott az ifi

Az első osztályú ifi bajnokság 10. fordulójában a Dunakanyar Kézilabda Akadémia ellen játszott csapatunk. Kerékgyártó Zsolt vezetőedző a meccset követően nyilatkozott honlapunknak.

„Mivel a felnőttel egy időben játszottunk, sajnos nem láthattuk a bajnoki listavezető legyőzését, amihez szívből gratulálunk a játékosoknak és a stábnak egyaránt. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy két ifjúsági játékosunk is helyet kapott az első csapat mérkőzéskeretében! Ezért dolgozunk! Remélem minél több játékosomnak sikerül ezt az aprónak látszó (pedig valójában hatalmas) lépést megtennie és töretlenül készülnek tovább, látva a jó példát.

Az utánpótlás csapat játékereje a két gólerős játékos nélkül csökkent ugyan, de így lehetőség nyílt a többieknek bizonyítani, hogy lehet rájuk számítani éles szituációkban is. Azt nem mondhatom, hogy ez maradéktalanul sikerült, mert indokolatlanul sok ki nem kényszerített hibát követtünk el mind támadásban, mind védekezésben, de voltak olyan momentumaink, amelyekre lehet alapozni és amelyek reményre adhatnak okot a további pályafutásunkat illetően.”

 

Végeredmény:

Dunakanyar Kézilabda Akadémia – Kecskeméti NKSE 35:19 (22:8)

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!