Adó1%

Támogassa a sportot!
Támogassa a kézilabdát!

Kérjük, adója 1%-ával segítse a Kecskeméti Női Kézilabda Sportegyesület munkáját!

Egyesületünk, a Kecskeméti NKSE, Kecskemét és a környékbeli települések bevonásával egy stabil kézilabda központ kiépítésén dolgozik. Célunk, hogy minél szélesebb tömegbázis biztosítsa első osztályú serdülő és ifjúsági, valamint NBI-es csapataink számára az utánpótlást, valamint kialakítsuk a sport és a tanulás megfelelő összhangját, biztosítva a szükséges képző intézményeket és sportosztályokat. Egyesületünk szeretné elérni, hogy egyre több kislány választása essen a kézilabdára, ha sportot választ, hiszen a női kézilabda világviszonylatban is elismert sikerei sokat adhatnak a gyerekek számára is.

Céljaink megvalósításáért, a szükséges források biztosítása érdekében Önt is arra kérjük, támogassa Egyesületünket és ifjú kézilabdásainkat azzal, hogy adójának 1%-át a KNKSE számára ajánlja fel!

Adószám:
18361678-2-03

Hogyan rendelkezhet az adó 1%-ról?

 

Ha Ön egyéni vállalkozó:

Február 26-ig adhatja le adóbevallását vele együtt az EGYSZA lapot, amely az adó százalékáról szóló rendelkező nyilatkozat.

 

Ha Ön önadózó, a rendelkezést 2018. május 22-éig benyújthatja:

  • a személyi jövedelemadó-bevallás részeként (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
  • az e-szja felületen az online kitöltő program segítségével (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen)
  • 17EGYSZA jelű nyomtatványon (elektronikus úton, vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen eljárva, lezárt borítékban). A nyomtatvány a NAV honlapjáról letölthető.
  • a 17EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként (postai úton, vagy a személyesen a NAV ügyfélszolgálatain)

2018-tól megszűnt a munkáltatói adómegállapítás, azonban a korábbi évek gyakorlatával egyezően a munkáltatója továbbra is összegyűjtheti az Ön 1+1 %-os nyilatkozatát.Amennyiben munkáltatója útján rendelkezik adója 1+1 %-áról, akkor azt részére legkésőbb 2018. május 10-éig lezárt borítékban leadva teheti meg. (Fontos, hogy a lezárt borítékon a leragasztás helyén, továbbá a kísérőjegyzéken rajta legyen az aláírása!)

Ha kérdése van, keresse kollégánkat, Ujszászi Zitát e-mailben (kecskemeti.nkse@gmail.com) vagy telefonon: 06-30/476-6320)