Adó1%

Támogassa a sportot!
Támogassa a kézilabdát!

Kérjük, hogy adója 1%-ával segítse a Kecskeméti Női Kézilabda Sportegyesületet!
Egyesületünk a KNKSE, Kecskemét és a környékbeli települések széles társadalmának bevonásával egy biztos, stabil sportbázis kiépítésén dolgozik.
Alapkoncepciónk, egy széles alapra helyezett, egymásra épülő utánpótlás nevelés, melynek része a sport melletti tanulás biztosítása.
Ez egyértelmű és világos jövőképet mutat az aktív sportolás felé vonzódóknak.
Tesszük mindezt a mozgás, sportolás, női kézilabda népszerűsítéséért, és természetesen azért, hogy a kecskeméti sport, a női kézilabda világviszonylatban is elismert sikereihez hozzá tudjon járulni.

 

Adószám:
18361678-2-03

Hogyan rendelkezhet az adó 1%-ról?

A következő lehetőségekből válassza ki, hogy melyik feltétel érvényes Önre:

Ha Ön egyéni vállalkozó:

Február 25-ig adhatja le adóbevallását , vele együtt az EGYSZA lapot, amely az adó százalékáról szóló rendelkező nyilatkozat.

Ha Ön önadózó:

Adóbevallását és vele együtt az EGYSZA lapot, mely az adó százalékáról szóló rendelkező nyilatkozat, május 20-ig küldje el az adóhatóságnak (elektronikus – vagy postai úton)

Ha a munkáltatója készíti el az adóbevallását:

Töltse ki az EGYSZA lapot és tegye borítékba a nyilatkozatot. A lezárt borítékon tüntesse fel adóazonosító jelét , a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve írja alá a borítékot. Ezután adja le a borítékot a munkahelyén legkésőbb május 10-ig.

Ha Ön már beküldte az adóbevallását és benne nem nyilatkozott az adója 1%-áról, akkor még megteheti:

Töltse ki az EGYSZA lapot és tegye borítékba a nyilatkozatot. A lezárt borítékon tüntesse fel adóazonosító jelét , a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve írja alá a borítékot. A borítékot postán vagy személyesen juttassa el az adóhatósághoz május 20-ig.