A Bács-Kiskun megyei női bajnokságban is indítottunk csapatot

Az elmúlt hétvégén megkezdődött a Bács-Kiskun megyei női bajnokság, amelyben a Kecskeméti NKSE ifjúsági csapata vesz részt, két fiatal felnőttel kiegészítve.

Az első mérkőzést a Kiskunmajsai KC ellen vívtuk a Rákócziban. A csapat edzője, Kerékgyártó Zsolt nyilatkozott honlapunknak a meccset követően.

„Az ifi csapat első sorából 6 játékos nem állt rendelkezésünkre különböző okok miatt, emiatt sokkal nagyobb teher hárult az eddig kevesebbet játszókra. Sajnos egyelőre nem sikerült bizonyítaniuk, hogy rosszul döntöttem a kiválasztásnál, de annak nagyon örülök, hogy így olyan játékhelyzetekbe kerültek, amelyekbe egyébként ritkán szoktak, hiszen a most hiányzók rendre leveszik a vállukról az önálló döntések felelősségét. Már most érzem, hogy rengeteget fognak fejlődni fiatal játékosaink a felnőtt mezőnyben.

A mérkőzést egyébként a jó erőkből álló Majsa nyerte, az első pillanattól magukhoz ragadva a vezetést. Mi csak futottunk az eredmény után, ahogy azt mondani szokás, de sajnos inkább csak poroszkáltunk. Időnként felzárkóztunk 2 gólra is, de a rutinosabb vendégek mindig újra növelni tudták előnyüket.”

 

Végeredmény:

Kecskeméti NKSE II – Kiskunmajsai KC  23:29 (10:12) 

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!