A Balmazújváros érkezik szombaton, bajnok lehet a Kecskemét!

A bajnokság szempontjából sorsdöntő, a végkimenetelt meghatározó mérkőzés következik sportegyesületünk életében. Amennyiben a fennmaradó két mérkőzésből egy meccset nyer csapatunk, végképp eldől a 2016/17-es szezon, első helyen végez a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE, ezzel jogosultságot nyer az első osztályú szereplésre.

Az NKK Balmazújváros csapata érkezik szombaton a Tóth László sétányra, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportcsarnokába.

Ősszel a két fél mérkőzésén a mieink győzedelmeskedtek 17-21 arányban, ám egyáltalán nem lebecsülendő ellenfelünk. A téli szünetben jelentősen megerősödtek, a tavaszi szezonban 11 mérkőzésből 9-et megnyertek. Ezért is mondhatjuk, hatalmas szüksége van a KNKSE-s lányoknak a biztatásra, szurkolásra.

Marosán Györgyöt, csapatunk vezetőedzőjét kérdeztük a hétvégi összecsapás előtt: “Rendkívül nehéz és hosszú utat tettünk meg eddig, itt állunk álmaink megvalósulásának kapujában. Hátralevő két mérkőzésen szerezhető 4 pontból, 2-t kell begyűjtenünk, amit már a hétvégén megszeretnénk tenni. Rendkívül komoly feladat vár ránk, egy kiváló csapat látogat hozzánk. A Balmazújváros a tavaszi szezon 11 mérkőzéséből 9-et megnyert, akárcsak mi. Elképesztő pozitív érzelmek vannak bennünk, ezt kivisszük a pályára szombaton is. Csodálatos emberek a játékosaink, a stábunk, a szurkolóink, biztos vagyok benne, hogy szombaton együtt sikerül legyőzzük az újabb akadályt! Újra kérek minden szurkolónkat, jöjjön ki szombaton és tegyük valósággá álmunkat, amiért mi egész évben dolgoztunk, a kecskeméti sportbarátok pedig hosszú-hosszú évek óta várnak!”

319

Junior csapatunk is győzedelmeskedett októberben, ők egy góllal tudtak jobbnak bizonyulni a balmazújvárosi lányoknál, így az ő mérkőzésük is igazi derbi lesz a felnőtt rangadó felvezetéseként. Felnőtt meccsünk két játékrészét elválasztó szünetében ismét a gyerekeknek kedveskedünk, ahol is ügyességi verseny keretében nyerhetnek értékes Bubee italokat, amennyiben betalálnak.

217

A mérkőzés kezdődobását Pataky Attila, az Edda Művek frontembere végzi majd el, aki már többször is meglepte csapatunkat, a lányok és a stáb nagy kedvence. A mérkőzésre kilátogató emberek részére egy számmal is kedveskedik, mely meghatározza a mérkőzés hangulatát.

Budapest, 2012. december 28. Pataky Attila énekes az Edda Művek koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2012. december 28-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Pataky Attila énekes az Edda Művek koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában
MTI Fotó: Mohai Balázs

A tabella jelenlegi állása 24 mérkőzés után:

balmaz előtt Tabella

A mérkőzés helyszíne: II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sporcsarnoka, Tóth László sétány 2.

A mérkőzés időpontja: 2017.05.13. szombat, 18:00 felnőtt mérkőzés, junior mérkőzés 16 óra.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/159260361273128/

Tartsatok velünk, szurkoljuk ki együtt a kecskeméti lányok győzelmét! Hajrá Kecskemét!

Poster_KNKSE_Balmazujvaros_1000

 

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!