A Coral Tours az NB1-ben is támogatja a Hufbau-Akker KNKSE csapatát

A Coral Tours Utazási Iroda évek óta támogatja a Kecskeméti Női Kézilabda Sportegyesületet. A 2017-18-as bajnoki idényt megelőzően ismét támogatóink között tudhatjuk a vállalkozást, az első között kötött szponzori szerződést a cég ügyvezetőjével, Fábrik Nórával az Elnök, Orell Zsolt.

coral_tours_logo_130Coral Tours  – Utazás az Életünk

Az 1995-ben alakult Coral Tours a tömegturizmus igényeinek kiszolgálása helyett a minőségi utaztatást helyezi előtérbe. Saját szervezésű útjaikkal, továbbá Magyarország és a világ legjelentősebb utazási irodáinak ajánlataival várják az utazni vágyókat.

2001-től Magyarországon először, elindították a külföldi nászutak, esküvők szervezését egzotikus helyszíneken.  Utasaik ma már nem csak utazásszervezésre, de a nászút legapróbb részleteinek megszervezésével is megbízzák irodájukat.

A minőség kiemelt fontosságú munkájukban, utasaik egyedi kívánságokkal, igényekkel keresik fel őket, legyen szó akár céges szakmai utaztatásról, egzotikus nyaralásról, külföldi esküvőről, nászútról, esetleg kulturális körutazásról. Profiljukba beletartozik a repülőjegy értékesítés, szállásfoglalás is a klasszikus programok szervezésén túlmenően.

Dinamikus, fiatal csapatuknak nemcsak munkája, de egyben hobbija is az utazás és az utaztatás. A világ 64 országban szerzett személyes tapasztalatuk a garancia arra, hogy utasaikat ne érje kellemetlen meglepetés.

A Coral Tours ajánlatai az alábbi weboldalon érhetőek el: http://www.coraltours.hu

A Hufbau-Akker KNKSE csapata és teljes stábja nevében szeretnénk megköszönni az évek óta tartó bizalmat, a következő szezonban is azért dolgozunk, hogy együttműködésünk sikeres legyen!

Coral Tours 1

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!