A Dél-keleti csoport bajnoka a Kecskeméti NKSE!

bajnokcsapat-2022_0508

A Dél-keleti csoport bajnoka a Kecskeméti NKSE!

Az elmúlt hétvégén elképesztő eredménnyel, a bajnokság vége előtt két mérkőzéssel lett az NBII Dél- keleti csoportjának győztese a Kecskeméti NKSE. A meccsen a Gyomaendrőd otthonában vertük a hazai csapatot 35-65 arányban. Dr. Paic Róbert vezetőedzővel nem csak erről, de a bajnokság még hátralévő mérkőzéseiről is beszélgettünk és már szóba került a következő bajnoki év is.

Robi, a 65 lőtt góltól mindenkinek leesett az álla, Te számítottál erre?

Ez tényleg kész csoda ilyen még nem láttam NB-s meccsen. Egész héten a gyors játékot és a nyitott védekezést gyakoroltuk, azt, hogy menjünk a labdaszerzésre, kockáztassunk. Ez nagyon jól sült el. Őszintén szólva reménykedtem benne, hogy lehet egy 20-as közte, de a végeredmény engem is meglepett. Természetesen a kapott 35 gól mutatja azt, hogy kockáztattunk a mérkőzésen. Ezzel az eredménnyel most jó pozícióban vagyunk az utolsó két meccs előtt.

A korábban megfogalmazott cél a csapat számára az NBI/B-be való feljutás. A csoport győztesei vagyunk, mi vár még a lányokra a bajnokság végéig?

Két meccsünk van hátra, a Szarvasi NKK és a XVI. Ker KMSE ellen játszunk. Természetesen mindkét mérkőzést meg kell nyernünk, a Szarvas ellenit jó lenne 8-10 góllal. Ha ez sikerülne, azt gondolom a feljutás nem lenne probléma. Az NBII 6 csoportjából 2 csapat jut fel egyből, osztályozó nélkül, nekünk ez lenne a célunk. A helyzetet megbonyolítja, hogy a déli csoportban egy csapatot töröltek, így ott csak 11 csapat van. Ezért az egyenlő esélyek okán az utolsó helyezettek elleni mérkőzések eredményei nem számítanak. Nekünk leginkább a PEAC-ot kell figyelnünk, a 2. feljutó helyért vele rivalizálhatunk.

Volt-e már szó az előttünk álló bajnoki évről a vezetőséggel?

Igen, a következő bajnoki évre megállapodtam az Egyesülettel, attól függetlenül maradok Kecskeméten, hogy melyik osztályban folytatjuk, bár természetesen én mindenképpen az NBI/B-vel tervezek. Néhány játékossal is folynak a tárgyalások, de erről részleteket egyelőre nem mondanék, várjuk meg mit hoz a bajnokság vége.

A következő, Szarvas elleni meccset idegenben játsszuk, de várunk mindenkit a Messzibe utolsó hazai mérkőzésünkön, 2022. május 22. vasárnap, 17 órától!

Hajrá lányok, hajrá Kecskeméti NKSE!

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!