A felsőház harmadik helyén végzett az U15

u15

A Kecskeméti NKSE U15-ös csapata számára is véget ért a szezon, amelyet a felsőház 3. helyén zártak a lányok. A bajnoki év és a záró forduló értékelésére a csapat edzőjét, Dr Zsoldosné Lukács Erzsébetet kértük.

„Csapatunkat az OGYB LU15 VII/B (Bács, Pest) csoportjába sorolták, ahol hat fordulóban 12 meccset játszottunk. A csoportot veretlenül megnyertük, így a felsőházba kerültünk.

Az első négy fordulóban hullámzó teljesítményt nyújtottunk, az utolsó, ötödik forduló előtt pontazonossággal, jobb golkülönbséggel a 3. helyen tanyáztunk.

Az utolsó fordulóra tudtuk, hogy mindkét meccsünket meg kell nyerni ahhoz, hogy a harmadik helyünket megtarthassuk. Az utoló meccsünk a 4. helyezett Kézilabda UP-vel volt, akitől a 3. fordulóban kikaptunk.

Az utolsó forduló mindkét meccsét magabiztosan megnyertük. A lányok fegyelmezetten, higgadtan, a kért taktikai utasításokat végig betartva játszottak. Lendületes, ötletes játékkal, jó védekezéssel és kiváló kapusteljesítménnyel zártuk a bajnokságot.

A góllövő listán is előkelő helyeket sikerült megszereznünk, Kollár Luca a 2. helyen, Szabó Blanka a 4. helyen, Palotás Tünde a 10. helyen végzett.”

Az U15-ös csapat tagja, akiknek ezúton is gratulálunk és jó pihenést kívánunk a jól megérdemelt szünetre!
12 Galló Lili kapus
24 Bobják Alexandra Nóra kapus
7 Provics Laura
9 Bódog Milica
15 Máyer Natasa Eszter
18 Palotás Tünde
19 Szabó Blanka
20 Polgár Panka
21 Kollár Luca
38 Barta Katalin
88 Makány Melitta
96 Horváth Kíra Iringó

13 Keserű Petra Sára

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: Kecskemeti NKSE

Oszd meg ezt a hírt!