A Grill Étterem továbbra is a támogatja csapatunk étkezését

A Hufbau-Akker KNKSE játékosai már a felkészülési időszak alatt is a Grill Étteremben ebédelnek, hiszen a vendéglátóhely vezetője, ifj. Banó Gergely és Orell Zsolt az Egyesület elnöke meghosszabbították a már több szezon óta tartó együttműködést.

A Grill Étterem immár 17 éve várja a „nagy” Tesco áruház területén azokat, akik szeretik a magyaros ételeket és a különböző nemzetek háziasan elkészített specialitásait.

A tulajdonos, ifj. Banó Gergely hitvallása: „Hisszük, hogy rohanó világunkban szükség van olyan étteremre, ahol a gyorséttermi jelleg ellenére családias hangulatban, igényesen feltálalt ételek fogyaszthatóak.” Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt közel két évtizedes működés, valamint az, hogy nem csupán azok járnak a Grill Étterembe, akik bevásárolnak, de nagyon sokan választják a déli menüt és a céges étkeztetés is jelentős forgalmat jelent számukra.

A városban egyedülálló módon hatalmas választékból – minden nap hatféle levesből és több mint 30-féle főételből- a vendég maga választhatja ki napi menüjét, mindössze 1000 forintért. Ráadásul ezért az összegért saláta, vagy desszert is jár az ebédelőknek.

A Grill Étterem vendégeinek kényelmét szolgálja a hatalmas, légkondicionált vendégtér, az ingyenes WIFI szolgáltatás és az ingyenes parkoló. A családi rendezvényekre hidegtálak és sültestálak is rendelhetőek.

Ha Ön is kipróbálná a Grill Éttermet, csapatunk ajánlásával megteheti hétfőtől pénteking 6-18 óra között, vasárnapokon pedig 6-15 óráig várják Önöket. Ebédidőben lehet, hogy a Hufbau-Akker KNKSE lányaival is összefut 😊!

A Grill Éttermet keresse a Facebookon:

https://www.facebook.com/Grill-Gyorsétterem-a-nagy-Tesco-ban

Hír megosztása:
fb-share-icon

Szerző: KNKSE

Oszd meg ezt a hírt!